HINNASTO :

 

Syksy  2017

 

Tanssitunnit

Syyskausi 9.8. – 20.12.  Tanssikertoja 18. Syyslomalla viikolla 43 ei tunteja, eikä itsenäisyyspäivänä 6.12. JOULUGAALA pietään 13.12.

 

Lasten kausimaksu hinnasto

 

Pituus Hinta Tunnit
30 min x 18 115€ Tanssiakrobatia 2-3v.
45 min x 18 150€ Tanssiakrobatia 4-5v.
60 min x 18 180€ Showtanssi 6-8v. , Showtanssi 9-12v. , Showtanssi 2 9-13v.
60 min x 18 220€ Showtanssi kisaryhmä 9-13v.  

Lapset voivat käydä kokeilemassa yhden kerran aina ilman veloitusta! 

Tietoa maksutavoista, poissaoloista, tuntien korvaamisesta ja kurssien peruutusehdot tämän sivun alhaalla. Muistathan, että voit korvata kaikki kauden poissaolot joko Oulussa tai Kempeleessä!

Sisaralennus 10e/tanssija/kurssi.

 

Aikuisten hinnasto

 

Kaikkien tuntiemme kertamaksu on 13 euroa.  

10 kerran kortti 110 euroa, voimassa ostopäivästä 12kk.  Käy kaikille tunneillemme.

KAUSIPASSI- sisältää rajattoman määrän tunteja. Hinta 90e /kk. Voit syyskaudella ostaa minimissään 1kk ja maksimissaan 4kk.

Kausipassilaisille tarjoamme lisäksi useita etuuksia ja alennuksia;

mm.

-10 % Vamos – leireistä ,

-10% yksityistunneista ja tilaustunneista,

-50% latinoshowryhmämaksusta niille, joilla kortti on koko vuoden voimassa,

lisäksi kauden aikana muita yllätysetuja!

 

 

Tunneille ilmoittautuminen ja  maksaminen

 

Tanssitunneille ilmoittaudutaan nettisivujemme kautta, täyttämällä ilmoituslomake. Merkkaa tunnit, joille osallistut ja varaat paikkasi. AIKUISTEN TUNNIT : Lisätietoihin voit laittaa käytkö tunneilla kertmaksulla, 10 kortilla vai kausipassilla. Ilmoita myös haluttu mkasutapa.  

Tanssitunnit maksetaan Vamoksen toimistolla ensimmäisen viikkotunnin yhteydessä. Halutessasi voit pyytää myös laskun sähköpostiin tai postitettuna suoraan kotiin. Laskutuslisä 5 euroa lisätään summaan. Laskun voi maksaa 1-4 erässä. Lasku lähetetään vain kerran, josta samoilla tiedoilla maksetaan kuukausittain sen eräpäivänä (esim kuun 1.päivä).

Maksutavat: käteinen, luotto- ja pankkikortit, Smartum liikuntaseteli, Smartum sähkökortti, Tyky-kuntoseteli,Tyky-kortti, Virikeseteli ja Sporttipassi. Huom! Kempeleessä ei valitettavasti käy luotto-ja pankkikortit.

Hinnat sisältävät alv:n, opettajan palkan, työnantajakustannukset, Gramex- ja Teosto maksut,salivuokran ja liikunnanohjaajan lisenssimaksun. Hinnat eivät sisällä tapaturmavakuutusta.

Tuntien korvaaminen ja peruutusehdot

Kaikki lastenryhmien poissaolot pystyt korvaamaan muilla lukujärjestyksen tunneilla saman lukukauden aikana. Lasten kurssit voi korvata Oulussa ja Kempeleessä. Eli Kempeleen tanssijat voivat korvata tunteja Oulussa ja toisinpäin.

Kurssin voi peruuttaa ainoastaan lääkärintodistuksella, jolloin annamme loppukurssin arvoisen lahjakortin, joka käy myös perheenjäsenille seuraavan lukukauden ajan.

Lapset voivat käydä kokeilemassa yhden kerran ilman veloitusta! Mikäli lapsi aloittaa ennen kauden puoliväliä ( 9krt ) veloitamme täyden kurssimaksun. Tullessa mukaan puolessa välissä ja sen jälkeen veloitamme puolet kausimaksusta.  

Tilaustuntien , tilauskurssien ja salivuokrausten peruutusehdot

Vahvistettujen tilaustuntien, tilauskurssien ja salivuokrauksen  peruutuksesta veloitamme peruutusmaksut alla olevan hinnaston mukaisesti :

Peruutus viimeistään 30 päivää (1kk)  ennen : 0 % ( veloitukseton peruutus )

Peruutus 29 päivää – 14 päivää  ennen : 30 % tilauksen hinnasta

Peruutus : 13 päivää  - 3 päivää ennen : 50 % tilauksen hinnasta

Peruutus 2 päivää ennen  -  samana päivänä :  100 % tilauksen hinnasta

Peruutusmaksu laskutetaan tilaajalta.

 

Takaisin etusivulle