Tanssikoulu Vamos on monipuolinen, moderni , laadukas ja rohkea tanssikoulu, joka pyrkii jatkuvasti kehittymään ja tarjoamaan uudenlaisia formaatteja tuttuihin tanssilajeihin. Vamoksen perustajana ja koulun toimitusjohtajana toimii tanssi-ihme, pohjoisen oma poika Joonas Piippola. Hänen tietotaito latinalaistansseista ja paritanssista sekä “luovuudenhulluus” koulun kehittäjänä yhdistettynä väkevään ammattiopettajakuntaan, joka ideoillaan ja kokemuksillaan saavat vahvasti vaikuttaa tanssikurssien ja koulun kokonaisuuteen. Perheen pojat Josus 4v. ja Elian 0v.  toimivat isänsä suurimpana inspiroivana polttoaineena, sekä myös hallituksen kovaääneisempinä jäseninä.

Ajatus Vamokseen lähti halusta yhdistää Oulussa huipputason opetusta huipputason tiloissa jokaiselle ikäryhmälle tasapuolisesti.Vamos on tuntitarjonnaltaan latinalaistansseihin sen eri muodoissa sekä lasten ja nuorten trendilajeihin painottuva tanssikoulu. Vamos tarjoaa myös kuntotunteja, jonne voi kätevästi tulla vaikka keskellä kautta. Kuukausittain järjestettävät Vamos – leirit tuovat huippuopettajat ja tanssinnälkäiset ympäri Suomea yhteen tiiviskurssien muodossa.

“Olen oman tanssiurani aikana nähnyt monia tanssinopettajia ja tanssikouluja ympäri Suomea ja maailmaa. Haluan koota niiden hyvät ominaisuudet samojen seinien sisälle ja siitä intohimoni myös yrittämiseen lähti, tehdä asiat vielä paremmin kuin muut. Olen oman tanssini suhteen perfektionisti, pienien yksityiskohtienkin on tähdättävä täydellisyyteen. Samalla ajatuksella halusin luoda tanssikoulun, jossa pienetkin asiat pyritään tekemään laadukkaasti, omalla Vamos!- otteella. Näen,että tanssikoulujen tärkein anti on opettamisen laatu ja tilojen turvallinen ja terve ympäristö. Nämä kaksi asiaa oli heti ensimmäisenä listalla kun aloitin projektin rakentamisen. Jokaista tanssilajia koulussamme opettaa ko. lajin Suomen huiput, suurin osa lajinsa Suomenmestareita. Tanssitaidon lisäksi koulutamme opettajiamme jatkuvasti, jotta oppilaat saavat tuoreimmat muuvssit ja tekniikat. Myös pedagogiikan kehittäminen ja opitun päivittäminen tekee opettajakaartistamme todella ammattitaitoisen. Hintataso on myös kilpailijoihimme nähden matalampi, jotta mahdollisimman moni saa mahdollisuuden harrastaa tanssia.

Näistä ammatillisista asioista huolimatta Vamos! on ennenkaikkea rytmikkään hauska ja hulvattoman positiivinen koti kaikille tanssijasieluille.

Tervetuloa! Vamos!

Joonas

Takaisin etusivulle