Joonas Piippola

_F6A8192


Opettajana Joonas on hauska vitsiniekka, joka jopa vitseillään saa oppilaan oppimaan. Rento fiilis, nautinto ja raudanluja ammattimainen opetus yhdistyvät hänen tunneillaan. Joonas on opettanut vuodesta 2004. Hän haluaa edelleen opettaa monipuolisesti soolotanssijoita, seuratanssijoita, kilpatanssijoita ja tanssiryhmiä, koska kokee että tanssitaidon lisäksi juuri monipuolinen opettaminen on kehittänyt hänestä yhden Suomen ”halutuimmista” kilpatanssivalmentajista. Hän opettaakin useilla tanssiseuroilla ympäri maata ja useat hänen valmennettavistaan ovat tällä hetkellä Suomen maajoukkueessa ja ovat sarjojensa parhaimmistoa.

Joonaksen tanssiura jatkuu edelleen täydellä höyryllä tavoitteena nousta kansainvälisesti kirkkaimmalle huipulle. Hän valmentautuu ja kouluttautuu säännöllisesti yhdessä parinsa Ella Raskin kanssa kansainvälisten huippuvalmentajien opissa. Kuukausittaiset yksityistunnit heidän kanssaan takaavat tuoreimpien trendien ja tekniikoiden oppimisen, joka taas välittyy opettaessa myös oppilaille. Joonas ja Ella myös harjoittelevat Vamoksessa!

Merkittävimmät kilpailusaavutukset:

 • 9-kertainen latinalaistanssien suomenmestari vuosina 2003-2014
 • ( nuorisossa 2003,2004, aikuisten sarjassa 2007-2014, ei kilpaillut 2010)
 • World Ranking top 50 / 4000paria (ns. tähtipari) vuosina 2007-2012. Paras World ranking 20.sija 2009
 • EM-kilpailujen 15.sija 2011 ja 2014
 • MM-kilpailujen 20.sija 2011
 • Eurooppa Cupin 3.sija 2007
 • Ympäri maailmaa World ranking- kilpailujen finaalissa ja palkinnoilla
 • Kaksi World Ranking- kilpailun voittoa 2009 ja 2011

Merja Tanjunen

Näyttökuva 2016-10-04 kello 14.19.20


Merja aloitti tanssikoulussamme syksyllä 2015 ja hän on pienessä ajassa saavuttanut hyvää mainetta ympäri Suomea. Merja on monipuolisuudellaan huikea ammattilainen, joka opettaa Vamoksella lastentanssia, kuubalaista parisalsaa ja soolotunteja. Merja on iloinen, päättäväinen ja ymmärtävä opettaja, jonka tunneille on aina kiva tulla. Hänen tanssihistoriansa on alkanut soololattareista, jotka veivät sydämen mennessään. Niiden kautta hän on sittemmin löytänyt kuubalaiset paritanssit sekä lavatanssit, suosikkeinaan hän mainitsee lavalattarit,tangon ja salsan. Hänen monipuolisuutensa tanssin kentällä on harvinaislaatuista, ja kirsikkana kakun päällä hänen opiskelut tanssinopettajan ammattikorkeakoulussa antavat hänelle hyvän ymmärryksen opettamisen kokonaisuudesta ja pedagogiikasta . Hän on myös valmistunut rakennusininööri ja hänellä on ammatillinen opettajan pätevyys, joten rakennuspalikat loistavaan opettajaan ovat kasassa. Merja mainitsee tärkeimpänä tanssissa sen nautinnollisuuden, ja tätä tunnetta hän tulee nyt myös tunneillaan jakamaan.

Merkittävimmät kilpailusaavutukset:

 • Latino Show SM pronssia 2015

Elina Peltoperä

_F6A7700


Elina on aurinkoinen hymytyttö Keminmaasta, jolle tanssi on ollut aina lähellä sydäntä. Innostus tanssiin alkoikin kodin olohuoneesta, ja kun tila alkoi käydä pieneksi, oli vanhempien vietävä intoa täynnä oleva ekaluokkalainen ensimmäiselle tanssitunnilleen.
Tansssin ohella hän kilpaili myös joukkuevoimistelun saralla. Kahdentoista ikäisenä hän siirtyi kuitenkin täysipainotteisesti tanssin maailmaan.

Ouluun Elina eksyi 17-vuotiaana, ja minkäpä muunkaan, kuin tanssin perässä. Harrastus muuttui vakavammaksi, jolloin mukaan tulivat kisaamiset showtanssin SM-kisoissa, joista Elinalla on useita mitalisijoja sekä finaalipaikkasijoituksia. Elina on ollut mukana myös kahdessa voittokoreografiassa yhtenä koreografina. Intohimo tanssiin on kasvanut vuosi vuodelta, ja niinpä unelmasta tuleekin ammatti. Tanssinopettaja.
Elina opiskelee neljättä vuotta tanssinopettajaksi OAMK:n showtanssilinjalla. Elina on ohjannut nuorempia tanssijanalkuja yläasteelta saakka. Oppilaita on ollut 3-vuotiaista yli 15-vuotiaisiin. Kokemus sekä opiskeluiden tuoma ammattimaisuus näkyy Elinan opettamisessa. Tunnit ovat tarkoin suunniteltuja ja etenevät jouhevasti harjoituksesta toiseen.

Viime vuonna Elina haki oppia Amerikasta. Kolme kuukautta vierähti vaihdossa Peridance-koulussa New Yorkissa.
Tanssinopettajana Elina on kannustava ja iloinen. Hänelle on tärkeää, että jokainen oppilas tulee huomatuksi tunnilla, saa positiivsta palautetta, sekä kokee kokonaisvaltaisen tanssimisen ilon.

Merkittävimmät kilpailumenestykset:

 • Showtanssi, pienryhmä aikuiset, MM-pronssi 2007
 • Showtanssi, muodostelma aikuiset, SM-hopea 2008
 • Showtanssi, pienryhmä aikuiset, SM – pronssi 2010
 • Showtanssi, muodostelma aikuiset, SM- hopea 2010
 • Showtanssi, muodostelma aikuiset, SM-pronssi 2012
 • Showtanssi, pienryhmä aikuiset, SM-kulta 2013

Ella Rask

Näyttökuva 2016-12-12 kello 15.39.14


Ella on yksi suomen lahjakkaimpia latinalaistanssijoita, ellei lahjakkain. Hän harjoittelee ja kilpailee tällä hetkellä Jooonaksen kanssa intensiivisesti ja heidän tavoitteenaan on nousta kansainvälisti korkealle tasolle. Opettajana Ella on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut. Hän on toiminut Vamoksella opettajana sen perustamisesta, ja sinä aikana kokemusta on kertynyt niin lasten, nuorten ja aikuisten soolotunneista sekä paritanssien opetuksesta. Hän valmentautuu erittäin systemaattisesti noin kerran kuussa ulkomaisten huippuvalmentajien johdolla, joten hänellä on antaa myös uudet ja tuoreet terveiset tanssimaailman ehdottomalta tähtitaivaalta.

Ella on luonteeltaan herttainen, mutta silti jämerä ja suoraselkäinen opettaja. Hänen tunneillaan säilyy rento maanläheinen tunnelma, ja hänen tapansa selviytyä tilanteesta kuin tilanteesta on vertaansa vailla.

Merkittävimmät kilpailumenestykset:

 • 37.sija EM-kilpailut, nuoriso 2014 (edustamassa maan kaksi parasta)
 • 22.sija Kööpenhaminan avoimet, nuoriso 2013
 • 3.sija SM kilpailuissa, junioriluokassa 2011
 • Maajoukkueessa vuodesta 2011

Ville-Veikko Mikkonen

Näyttökuva 2016-10-04 kello 14.35.41

Rovaniemen kasvatti Ville-Veikko liittyy joukkoomme Vamokselle syksyllä 2015 missionaan saattaa uudet Soy Nuevolaiset lempeästi tanssinmaailmaan. Tämä nuorukainen heittäytyy täysillä siihen, mihin ikinä ryhtyykin ja porskuttaa eteenpäin hymy huulillaan. Ville-Veikon tunneilla hymy on herkässä ja musiikkille antaudutaan rakkaudesta tanssiin, tämän huomaa nuoren miehen tunnin ensi sekuneista. Hän on hankkinut kokemusta opettajana Rovaniemellä StepUp Schoolilla  ja Rovaniemen taitoluistelijat-seuralla. Ville-Veikko aloittaa syksyllä musiikkikasvatuksen opinnot Oulun yliopistossa, joten tämä musiikki-innostuksella varustettu, bändipoikanakin tunnettu energiapommi tulee antamaan jälleen jotain uutta Oulun tanssitarjontaan. Ja Vamos on tyytyväisenä tarjoamssa tätä.

Merkittävimmät kilpailumenestykset:

  • Ranking top 6 nuorisoluokka 2013

Lotta Leinonen

Näyttökuva 2016-10-04 kello 14.45.02

Kajaanista Ouluun  muuttanut nouseva tanssijatähti vetää koulullamme soolotanssitunteja ja on luonteensa, huumorinsa ja pippurisen asenteensa myötä enemmän kuin sopiva palanen jo raudanlujaan opettajaporukkaan. Lotta on kilpatanssija, joka parinsa kanssa valmentautuu säännöllisesti. Luonnollinen latinalaisliike ja laadukas vartalonhallinta ovat Lotan vakio-ominaisuuksia. Näiden lisäksi mukavan kierotuneella tavalla tämä suloinen hymytyttö omaa kerrostalon kokoisen asenteen, joten tiukka tsemppi ja armoton hikisyys ovat myös tunnilla läsnä.

Merkittävimmät kilpailusaavutukset:

 • Latino Show SM kultaa 2015

Heidi Keinänen

kuva-tulossa

Porvoosta kotoisin oleva intohimoinen tanssinopettaja on muuttanut Ouluun muutama vuosi sitten. Syksyllä Heidillä käynnistyy viimeinen opiskeluvuosi Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettajalinjalla, pääaineenaan showtanssi. “Olen tanssinut ja antautunut musiikin vietäväksi jo taaperoikäisenä. Jo lapsena tiesin, että haluan tanssista elämäntavan ja ammatin. Tanssiharrastukseni olen aloittanut ”virallisesti” 7-vuotiaana kilpatanssilla ja heti alkutaipaleelta saakka treenannut kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Kilpatanssivuosien jälkeen lajikirjoa on kertynyt runsaasti, mm. lattareista showtanssiin ja hiphopista nykytanssiin. Oli kuitenkin kyseessä mikä laji tahansa, niin sydämeni sykkii musiikille ja liikkeelle. Tanssin ilo näkyy tanssitunneilla positiivisen energian ja hien virratessa. Olen opettanut vuodesta 2007 lähtien ja nautin siitä vuosi vuodelta enemmän”. Opettajana Heidi on todistetusti kannustava, vaativa ja rempseän iloinen. Vamos toivottaa uuden opettajansa lämpimin halauksin vastaan!!

Takaisin etusivulle