SYKSY

2017

HOLA! HELLOU! TERVE! 

Syyskauden tuntimme ovat nyt julki ja samalla niille ilmoittautuminen on käynnissä!

Huomioithan, että kausi alkaa KESKIVIIKKONA 9.8.! Syyslomaviikon ja itsenäisyyspäivän vuoksi viimeinen tanssipäivä on keskiviikkona 21.12. Joulugaala pidetään keskiviikkona 13.12 Pohjankartanon juhlasalissa!

…..

Pieniä toiminnallisia ja aikataulullisia parannuksia ja muutoksia tuo myös syksy tullessaan.  Oulussa yhdistimme kaikki lasten ja nuorten alkeistunnit samalle päivälle, jotta sisaruksia kuskaavien vanhempien arvokas työ olisi asteen helpompaa. On jopa mahdollista yhdistää lapsen tanssitunnit ja oma kuntoilu meidän uudella STAMINALATINA – kuntotanssitunnilla, joka pidetään myös keskiviikkoisin limittäin 9-13v. showtanssiryhmän kanssa. Tästä hauskan tehokkaasta tunnista voit lukea meidän tuntikuvauksista.

…..

Kilparyhmät säilyttävät lapsille ja nuorille oman paikkansa perjantaissa Elinan ohjauksessa, ja latino show ryhmille on tarjolla myös keskiviikolta ilta-aikaa. Näiden ryhmien INFOTILAISUUKSISTA ilmoitamme lähempänä kauden alkaessa. Ryhmien kasaaminen siis alkaa heti INFOJEN JÄLKEEN.

Yksi suurimpia kehitysaskelia ja muutoksia olemme tehneet aikuisten tuntien hinnoittelussa. Haluamme saada mahdollisimman toimivan ja helposti ymmärrettävän hinnaston, joka monipuolisuudellaan palvelee juuri Sinun tarpeitasi mahdollisimman hyvin.

…..

Kertamaksun hinta KAIKILLE tunneillemme on 13 euroa.

Uusi 10 kerran kortti, jolla pääsee kaikille tunneille ( paritunnit, soolotunnit ja kuntotanssitunnit) on 110 euroa. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Kolmantena mahdollisuutena on ostaa KAUSIPASSI, joka sisältää rajattoman määrän tunteja. Syyskaudella minimiaika kausipassin ostolle on 1kk ja maksimi 4kk. Hinta KAUSIPASSILLE on 90 euroa / kk.

Jos käyt 8h/kk tai viikossa 2 tunnilla, sinulle on edullisempaa ottaa kuukausipassi.

Kausipassilaisille tarjoamme lisäksi useita etuuksia ja alennuksia;

mm.

-10 % Vamos – leireistä ,

-10% yksityistunneista ja tilaustunneista,

-50% latinoshowryhmämaksusta niille, joilla kortti on koko vuoden voimassa,

lisäksi kauden aikana yllätysetuja!

…..

Ilmoittautumalla tunteihin varaat sitovasti paikkasi tunneille!

…..

Nopeasti tutustumaan uuteen lukkariin ja fiilistelemään tulevaa tanssikautta!

NÄHDÄÄN VAMOKSELLA!

….

Näyttökuva 2017-06-28 kello 14.57.36

Muita tapahtumia!

Takaisin etusivulle