Tanssishow’t

Voit tilata Vamokselta tapahtumiisi sopivan tanssiesityksen, joko valmiista paketeista tai halutessasi voimme suunnitella täysin uuden show’n tilaisuuteen sopivaksi. Yhteystiedot-sivulta löydät yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen.

Alla valmiita showpaketteja eri kokoonpanoilla:

Vamos! – chicas

latin chicas

Kuuma lattarishow, joka ei jätä kylmäksi


Pehmeä ja sensuelli kuubalainen liikekieli yhdistetynä kilpatanssin sähäkkyyteen. Annos, joka tulisuudellaan jättää unohtamattoman maun. Suomen huiput sekä kuubalaisista tansseista että kilpatansseista yhdistävät taitonsa pohjoisen pallonpuoliskon karismaattisimpaan esitykseen. Tälläistä sekoitusta suomen huipuilta pääsee harvoin näkemään!! Salsa, samba, rumba, cha… Kuumimmat lattarit, kuumimmat tanssijat, kuumin tunnelma!

Show on kestoltaan 12 minuuttia, joka voidaan jakaa kahteen osaan tai tykittää koko ilotulitus kertarytinällä.

3 tanssijalla 750e. 4 tanssijalla 900e. sis alv.

Keskustele toiveista ja tapahtuman muodosta suoraan Joonaksen kanssa tai täytä kyselylomake.

Back to the 80´s

80-luku

Kasari on takaisin ja entistä kovempana


Mitä ja ketä näitä nyt oli? Maailmalla Madonnat, Jacksonin Michealit, Billy idolit, Princet, Guns N´Rosesit..oih.. Meillä Suomessa Dingot, Eput, Baddingit ja Irwinit..voih..
Nyt tuo musiikin kulta-aika on pakattu tanssin ja viihteen muodossa “Back to the 80´s”- showssa. Kolmen huippunaistanssijan muodostama show on viihdearvoltaan kyynelkanavia ja hymykuoppia rasittava pläjäys. Laadukasta tanssia, kaikkien tuntemia hittejä, parodiaa, karismaa, kultaisia muistoja, sitä kaikkea on luvassa! Shown kesto n. 14 min.

3 tanssijalla 750e. 4 tanssijalla 900e. sis alv.

Keskustele tilaisuudestasi ja toiveistasi Joonaksen kanssa tai täytä kyselylomake.

Vamos! – lapset

Tanssia, iloa ja välitöntä tunnelmaa


Hip hop, disco, lattarit ja showtanssit esimerkkeinä show’n teemoihin. Lapset luovat aivan erilaisen tunnelman juhliin ja tapahtumiin hulvattomalla ja positiivisella asenteella. Heittäytymistä ja esiintymisen rohkeutta huokuu näissä lapsissa ja se jos mikä rentouttaa jäykimmätkin kovakauluskekkerit.

Keskustele hinnoista ja ideoista suoraan Joonaksen kanssa tai täytä kyselylomake.

Takaisin etusivulle