Tilaustunnit ja -kurssit

Vain taivas on rajana, jos sekään.

Voimme järjestää firmallesi/ryhmällesi haluamallanne nimellä kulkevan viikoittaisen tanssitunnin tai tiiviskurssin tiloissamme.

Voitte tilata meiltä opettajan/opettajat vetämään teidän tapahtumiin, juhliin, yritysvierailuille, työpaikan virkistystunnille tai vaikka synttäriyllätykseksi tanssitunnin, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Voitte valita tunnin suoraan tuntitarjonnastamme, tai voimme kehittää vaikka kokonaan uuden lajin, tanssin tai koreografian teidän tarpeen mukaan. Kuvittele firman pikkujouluja, joissa rakkaat varpaat säästyvät tallomisilta.

Hää- ja polttaritanssitunnit

Naimisiin Vamoksen rytmittämänä!

Hääparille meille on perinteisten tanssien opetusta, tai kokonaisen häätanssin koreografian suunnittelu&opetus. Häälahjana koreografian musiikinmiksaus tulee aina kaupanpäälle.

Polttaritanssitunnit ovat suosittuja ohjelmanumeroita, kun mietit erilaista ja hauskaa piristystä juhlakalun päivään. Tunneille yleensä annetaan toiveita musiikista, jota esim. illalla baareissa sitten pyritään joraamaan polttarikoreografiaan. Tai tunnilla opittuja askeleita pystytään näyttämään häissä ja yllättämään koko hääseurue ja ehkä puolisokin. Toki voit antaa myös vapaat kädet opettajillemme, jotka varmasti keksivät sopivaa hulluutta tai tanssillisen nautinnollista fiilistä polttaritunnillenne.

Anna mielikuvituksen lentää ja/ tai ota yhteyttä ja mietitään yhdessä mitä mukavaa keksitään, kyselylomake.

Häätanssitunnit parille 80e / h sis alv.

Polttaritunnit 150 € / h sis. alv.

Yksityistunnit

Aina ei ole kaksin kaunihimpi.

Mikäli haluat kunnolla syventyä ja saada täysin henkilökohtaista opetusta voit varata kauttamme yksityisopetusta. Useamman yksityistunnin kokonaisuudet on hyvä varata ajoissa opettajan kanssa.

Lavatanssijat, lavalattaritanssijat, kilpatanssijat ja muut liikkuvat yksiköt voivat myös  varata yksityistunteja. Opettajia voi olla yksi tai halutessaan voit myös varata yksityistunnin mies- ja naisopettajalla, tämä tietenkin tehostaa opetusta ja oppimista. Varaukset ja hintatiedustelut kyselylomakkeella tai soittamalla.

Kaikki opettajamme antavat yksityistunteja. Laita suoraan kyselylomakkeella tietoa mitä lajia haluat ja muista toiveita esim. aikataulun suhteen ja opettajien suhteen. Mikäli tanssija haluaa syventyä, oppia nopeammin tai edetä rauhassa omaa tahtia niin yksityistunnit ovat erinomainen lisä normaaliin harrastamiseen.

1-2 hlöä 80e/60min.

yli 3 hlöä 130e/60min.

Pro-Am

Tanssii tähtien kanssa kotiversio.

Täysin uutta Suomessa ja Vamos on pioneerina tuomassa tätä muotoa pohjoisellekin pallon puoliskolle.

Pro-Am on Kiinassa ja Pohjois-Amerikassa todella suosittu tanssimuoto, jossa tavalliset rouvat ja herrat, miehet ja naiset haluavat harrastaa kilpatanssia ja heille tilataan nk. ammattilaispari, jonka kanssa he tekevät harjoittelusuunnitelman. Pääosin ammattilaispari valmentaa, mutta harjoitussuunnitelmaan voi lisätä myös huippuvalmentajien yksityistunteja ja leirejä.

Suurin osa tanssikärpäsen purruista jatkaa harrastamistaan aivan kilpailuluokkiin asti, jossa on omat Pro-Am-sarjat.

Nyt sinulla on mahdollisuus saada oma treenipari, joka samalla toimii valmentajanasi. Katsomme yhdessä millaisen harjoittelusuunnitelman rakennamme oppilaan toiveiden mukaan. Mikäli työt estävät aikatauluja tai miehesi/naisesi ei hengitä edes tanssisaliin päin niin tämä on loistava uusi ratkaisu!

Hinnat määräytyvät harjoitussuunnitelman mukaan, joten jos tämä kiinnostaa niin rohkeasti ota yhteyttä.

¡¡ Tulemme myös järjestämään kursseja, joissa kaikille tanssijoille on omat ammattiparit !!

Takaisin etusivulle