Tilavuokraus

Vamoksen hienot tilat muuntuvat moniin eri tarkoituksiin. Isojenkin juhlien järjestäminen tiloissamme onnistuu. Rakennamme myös toiveidesi mukaisen ympäristön juuri tarvitsemaasi tilaisuutta varten. Alla muutamia esimerkkejä järjestämistämme tapahtumista.

Tanssisalin vuokraus

Näyttökuva 2017-01-27 kello 12.06.49

Tanssi Vamoksen tunnelmassa


Alla olevasta linkistä pystyt näkemään molempien saliemme vapaat ajat ja varaamaan helposti haluamasi ajat! 

Beach – sali on 110 neliöinen suorankulmion muotoinen  pylväätön tanssisali, jossa on joustoparketti. Peilit ovat yhdellä pitkällä sivulla. Salista löytyy cd-soitin, sekä aux piuha.

Hinta 20e / 1h, sis alv

 

Havana-sali  on 90 neliöinen suorakulmion muotoinen pylväätön tanssisali, jossa on joustoparketti. Peliti ovat yhdellä pitkällä sivulla. Salista löytyy aux-piuha.

Hinta 18 euroa / 1h , sis alv.

 

www.vello.fi/tanssikouluvamos

Vamos! – juhlat

juhlat

Juhli tyylillä


Voit joko vuokrata vain tilan ja sisustaa itse tai ottaa koko hoidon Vamokselta. Me pystytämme miljöön juhlien teeman mukaan. Kauttamme saat juhliisi myös sinne sopivaa ohjelmaa, tanssihown ja tanssinopetusta.

Tanssisaliin voit tilata bändin, jolle rakennamme lavan. Kaiuttimet, mikrofoni, cd soitin, aux piuha ovat salissa valmiina. Tunnelmavalaistus antaa myös pienen luxuslisän.

Tilaan mahtuu todella iso juhlaporukka, sillä myös juhlijoilla on vapaus käyttää Vamos!-loungea ja pukuhuoneita. Iso parkkipaikka omassa käytössä helpottaa saapumista ja auton voi tarvittaessa jättää yön yli suojaiselle pihalle. Piha-aluetta voi myös hyödyntää esim. rakentamalla ulkoteltan.

Hinnat alkaen 300e/6h. (sis.lavan ja tilavauokrauksen.)

Kysy tarjousta omille juhlillesi. Pikkujoulut, syntymäpäivät, polttarit, gaalaillat, yritystapahtumat, We Can Handle It!

Juhlat, joista ei tunnelmaa puutu!

Lasten syntymäpäivät

synttärit

Lapsellesi unohtumattomat synttärit


Vamos järjestää juhlat, mistä lapset päiväunissaan unelmoivat. Tanssisaliin nousee pystyyn JÄTTI pomppulinna , hauska temppurata,tanssilattia ja disco , joka soittaa lapsesi lempimusiikit.

Keittiö on vapaassa käytössä, ja kertakäyttöastiat ja siivous kuuluvat hintaan. Turvalliset ja suuret tilat antavat vanhemmille myös vapauden keskittyä nauttimaan lasten nauruista.

Peruspaketin hinta 300e / 6h. (sis. kaikki yllämainitut).

Supersynttärit (sis. lisäksi mieleisesi tarjoilun ja extra ohjelmaa esim. pellen opettama hauska tanssitunti.) Hinta alkaen 350e/ 6h.

Anna lapsellesi lahja, joka pysyy mielessä ja pitkään!

Vamos! – loft

loft

Rentoudu ja nuku yösi Vamoksella

Vamoksen tunnelmallinen ja ajan seisauttava yläkerran loft-tila tarjoaa rentoutumisen lisäksi mahdollisuuden yöpymiseen isommallekin porukalle. Opettajien rentoutumistilana arkisin toimiva tila on mahdollista vuokrata myös nukkumiskäyttöön esim. juhlien yhteyteen. Tanssijat, jotka tulevat kauempaa voivat helposti yöpyä Vamoksen tiloissa leireillä ja yksityistuntiensa yhteydessä.

Kysy päivän hinta suoraan  Joonakselta tai täytä kyselylomake.

 

Ja sielu lepää!

Takaisin etusivulle