Showtanssi

6-8-vuotiaat

9-12-vuotiaat

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit. Perinteinen showtanssi on alun perin irtautunut jazztanssista, johon sekoittui muun muassa discotanssia, hip hoppia, balettia ja latinalaisia tansseja. Vamoksella vaalimme juuri tätä monipuolisuutta tunneillamme. Nimensä mukaisesti kyse on myös showsta, jolloin esittäminen, tarinan kerronta ja erilaiset näyttävät liikkeet hyppyineen ja piruetteineen tulevat tutuksi. Tunti on muutettu ja sovellettu jokaiseen ikä- ja taitoryhmään sopivaksi niin musiikeiltaan, koreografioiltaan kuin opetustavoitteiden puolesta. Voimme siis odottaa entistä näyttävämpiä oppilasnäytöksiä kun showtanssi pyörähtää syksyllä monien ryhmien voimalla käyntiin! 

Lapset ja nuoret: SHOW PYSTYYN!! VAMOS!!

Opettajat:
Heidi , Elina

Tanssiakrobatia

2 – 3-vuotiaat

4 – 5-vuotiaat

Näillä 30 -45 minuuttia kestävällä tunnilla lapset saavat ensioppinsa tanssinsaloihin leikkien ja musiikin kautta. Erilaiset hauskat harjoitukset sammakkohyppyineen, karhuntansseineen ym… saavat lapset innostumaan ja musiikin tuodessa omat rytminsä mukaan motoriikan oppiminenkin senkun vain kasvaa. Tunnilla ei myöskään unohdeta tanssinopettamista ja oppimista, joka huomaamatta kätketään hauskuuden alle!! Tämän ryhmän maksimikoko on 15. Tanssiakrobatia muuttuu tanssillisemmaksi isompien eli 4-5-vuotiaiden ryhmässä, jolloin mukaan otetaan showtanssielementtejä ja tutustaan eri tanssien tekniikoihin.

Opettaja:
Milla

STAMINALATINA

Täyttä tykistystä alusta loppuun.

Uutena kuntotanssituntina syksyllä 2017 aloittava STAMINALATINA on 45 min tehotunti lattareiden tahtiin. EasyLatinista tuttu “tanssiminen opettajan perässä” jatkuu tunnilla mutta lajeina ovat ainostaan ne lattareiden vauhdikkaimmat! Jos poskissa ei puna tanssimalla riitä, opettajalla on oikeus vetää väliin tarvittaessa vaikka minikuntopiiri! Fyysinen, sporttinen, tanssillinen ja vauhdikkaan hauska tunti on suunnattu aloittelijoista pitempään tanssineille, sinä määrität oman kehosi vauhdin oman fiiliksen mukaan!

Kurittaja:

Lotta

MixLatin

Hauskaa kuntoilua uudella tavalla.

MixLatin on uusimpia kuntotanssituntejamme, josta ei myöskään vauhtia ja hauskuutta puutu. Perusajatuksena oli luoda uusi kuntoilumuoto, joka samalla toimii siltana perinteisten kuntotanssituntien ja soololattareiden välimuotona Kynnystä on siis madallettu siirtyä kuntotanssimisesta kohti tanssillisimpia tunteja. MixLatinissa tehdään yhden tunnin aikana kolmeen latinalaistanssiin lyhyt, helppo, hauska ja hikinen koreografia, jota toistetaan ennen siirtymistä seuraavaan tanssiin. Tunti loppuu aina finaaliin, jossa toistetaan putkeen kaikki kolme tanssia koreografioineen. Kuntotanssitunneille voit tulla juuri kuin se sinulle sopii, jokainen tunti on aina uusi kokonaisuus. MiksLatin? SiksLATIN!!

 

Miksaajat:

Ville-Veikko ja Joonas

Soy Nuevo

Pieni askel tanssissa, suuri askel elämässä.

Soy Nuevo on pehmeä ensikosketus soolona tanssittavien lattareiden maailmaan. Soy Nuevo, sananmukaisesti : olen uusi. Kurssi lähtee rauhallisella, mutta hulvattoman hauskalla tahdilla tutustumaan suosittuihin kuubalaisiin tansseihin sekä muihin lattareihin. Kurssin tanssilajit, jotka vievät sydämesi ovat mm. samba, cha cha, salsa, reggaeton, rumba, jive, paso doble, hidas swing ja bachata. Kauden jälkeen voit halutessasi uusia alkeet tai mennä alkeisjatkotason Soy Cambioon.  Rohkeasti tekemään elämästä yhtä iskua nautittavampi!!

Oppaana:
ilmoitamme oppaan pian

Soy Cambio

Muodonmuutoksen tiellä

Soy Cambio – Olen Muutos,  on soololattareidemme keskitaso, alkeisjatko, joka vie jo alkeet osaavat tanssijat jälleen askelta pidemmälle. Koreorafioiden haastavuuden lisääminen, muutamat uudet tanssilajit, syvällisempi tekniikan opettelu tulevat tällä tasolla mukaan, mieletöntä hikihauskaa unohtamatta. Jos olet käynyt meidän alkeistason tai muuten olet tanssinut kilpatanssilajeja ja kuubalaisia tansseja 0,5-1 vuotta niin tämä taso on sinulle sopivin. Alkeet ovat jo takana ja on aika muokata itsestään entistä kokonaisvaltaisempi latina & latino!

Muutos-stylisti:
Ville-Veikko & vierailevat opettajat

Soy Latino

THE TUNTI! jatkotason soolojammalijoille.

Soy Latino sisältää kaikki kuumat kilpatanssit samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive sekä lisäksi mausteena hidas swingjive. Ja kun mennään vielä astetta kuumemmaksi niin mukaan tulevat vielä kuubalaiset tanssit reggaeton ja salsa. Tunnilla hiki virtaa ja bongot soi, kun pienen tekniikkaosion jälkeen tehdään koreografia ja jorataan täysillä nauttien, hymyillen ja fiiliksellä. Erittäin monipuolinen ja mukavan haasteellinen tunti!  Soy Latinosta pääsee halutessaan mukaan keväisin järjestettäviin Latino Show SM-kilpailuihin.  VAMOS a bailar!

The Opettajat:
Joonas & Merja & Ella

Soy Cubano – polku

Kuubalaista kiertolaiselämää

Uusi ja innovatiivinen tanssimuoto Soy Cubano- polku tarjoaa loistavan mahdollisuuden pelkkien kuubalaisten tanssien opiskeluun. Polku kulkee Soy Latino-tunneilla ja Soy Cambio-tunneilla tiistaisin. Tylsyys ei varmasti pääse ottamaan niskalenkkiä, sillä kauteen mahtuu neljän eri opettajan tunteja. Kauden aikana sukellat syvemmälle kuubaiseen liikekieleen. Opit lisää  askeltekniikasta, vartalonkäytöstä ja rytmiikasta, lajeina mm. salsa, reggaeton ja bachata.  Soy Cubanosta pääsee halutessaan mukaan keväisin järjestettäviin Latino Show SM-kilpailuihin. Viva Cuba, Viva VAMOS! Aikataulun löydät nettisivujemme sivulta; Kurssisisällöt.

Opettaja:

Merja & Joonas & Ella & Ville-Veikko

Parisalsa

Kuumin ja kuubin parisalsakurssi näillä leveyspiireillä.

Tunneilla tanssitaan salsaa kuubalaisella tyylillä ja mausteena hippusellinen bachataa ja muita kuubalaisia tansseja. Parisalsa-alkeet lähtevät aivan alusta, joten tanssikokemusta ei tarvita yhtään. Kuvioita otetaan rauhalliseen tahtiin ja pääpaino on, että kaikki oppivat tanssimaan askeltamisen sijaan. Parisalsa 2 -alkeisjatkoon voit tulla jos olet jo peruskuvioita ja perusliikkeitä tanssinut ja haluat jo hieman mukavia haasteita salsaamiseen. o,5v – 1v tanssineille ja/tai alkeistason käynneille. Parisalsa 3 eli  jatkotaso on yli vuoden tanssineille, jotka kaipaavat syvällisempää osaamista kuvioiden, viennin ja tanssin karaktäärin osalta. Kaikilla tunneilla keskitytään vientiin, vartalonkäyttöön, rytmiikkaan ja tanssin iloon pelkkien kuviohärdelleiden ja askelten opettelun sijaan. Tunneilla toimii parinvaihto sitä haluaville, mutta toki voit tanssia vain oman parisi kanssa. Ilmoittautua voit yksin tai parisi kanssa yhtäaikaa.
SA-SA-SALSA , VA-VA-VAMOS, 1-2-3 ASKELLEN KOHTI VAMOSTA!

Kuubattajat:

Merja + miesassari

Twerggaeton

SHAKE IT !!

Twerggaeton on  kuumien hittitanssien, twerkkauksen ja reggaetonin sulautuma ja viimeisen päälle trendilaji. Twerkkaus on provokatiivinen tanssi,jonka liikkeissä olennaisessa osassa on pakaraliikkeiden hallinta. Liikkeissä käytetään poppausta ja sheikkausta,joilla saadaan takapuoli jammailemaan. Reggaeton vuorostaan korostaa tanssillisuutta ja sensuellia naisellista liikekieltä. Tämä huikea yhdistelmä antaa vartaloosi kaiken urheilullisuuden lisäksi taidon kääntää katseet millä tahansa tanssilattialla!! Ole ensimmäisten joukossa oppimassa ja varaa paikkasi heti!! Twerggaeton-kurssille opetellaan myös rauhallisempaa Kizombaton-lajia mausteena. Kaikille avoin taso, sillä aloittelijana voit tulla mukaan milloin tahansa ja tunti antaa haastetta myös pitempään tanssineille.

Tehosekoittimena:

Ella

KUUBALAINEN TEEMATUNTI

RUEDAA, KIZOMBAA JA BACHATAA!

Torstain teematunti paritanssijoille! Kurssi on vaihtuva teemainen ja opetettavat kolme lajia syyskaudella 2017 ovat parikizomba, paribachata ja parisalsarueda! Kausi alkaa 6 kerran PariBachatalla, sen jälkeen 6 kerran SalsaRueda ja viimeisenä 6 kerran kokonaisuutena PariKizombaa. Tarkemmat esittelyt ja tasot löydät kurssisisällöistä nettisivujemme TANSSI-osiosta.

Kuubailijat:

Merja + miesassari

Takaisin etusivulle