VAMOS?

Tanssikoulu Vamos on "tanssihullun" perhe Piippolan, huippuopettajien ja loistavan toimistotyöntekijän yhdessä pyörittämä elämyskeskus aivan Oulun ytimessä upeissa tiloissa. 

 

Olemme tanssikoulu, mikä järjestää actionia koko perheelle. Lapsille ja nuorille on oma "cool" Urban Vamos-osasto kaksivuotiaista viisitoistavuotiaisiin asti. 

 

Aikuisille tarjoamme lattaria niin monessa muodossa kuin keksimme. Olemme yksi Suomen monipuolisimmista lattarikouluista, koska opettajakuntaamme kuuluu osaajia karibialaisten tanssien maailmasta aina kilpatanssin maailmanluokan tanssijoihin ja opettajiin asti.

Voimmekin ylpeänä sanoa, että Vamos on luonut ja tuonut oikeanlaisen tanssimeiningin tänne pohjoiseen!

Tule mukaan kokemaan mottomme:

"Meille on helppo tulla, mutta pois on vaikea lähteä"

 

 

 

 

URBAN VAMOS?

Urbaanit Vamoslaiset on lauma, heimo, tanssijengi, posse, kaveriporukka... Rakkaalla lapsella on monta nimeä.  Heihin kuuluvat kaikki tanssikoulumme 2-15-vuotiaat. 

Kaikista pidetään huolta, kaikkia kannustetaan ja yhteishenkeä vaalitaan! Koko Urban Vamoksen tanssinopetuksemme perusta lähtee tasapuolisuudesta ja siitä, että tunneille on ihana tulla! 

Lapsille ja nuorille on tarjolla tanssiakrobatiaa, showtanssia, tekniikkatunteja ja koreografiaryhmiä. 

Syyskaudelle 2018 kokosimme oikein urakalla kaupungin parhaita opettajia kattomme alle ja olemme erittäin innossamme lanseeraamassa paljon uusia tunteja ja monipuolisuutta juuri Urban Vamoksen puolelle!!

Tule mukaan jos olet 2v.-15v. tanssia osaamaton tai tanssia osaava innokas nuori. Sinusta pidetään huolta! 

Urban Vamoksella on myös joka kauden päätteeksi gaalajuhla, missä oppilaat esiintyvät omissa ryhmissään.