OPETTAJAT

PANOSTAMME OPETTAJAVALINTOIHIN ERITTÄIN PALJON JA HALUAMME TARJOTA VAIN PARASTA. 

ALLA OLEVA TIIMIMME ON JUURI SITÄ. 

 

AIKUISTEN OPET

Näyttökuva 2018-12-10 kello 14.52.44.png

JOONAS PIIPPOLA

Joonas on Tanssikoulu Vamoksen jokapaikan höylä. Miehen tavoittaa imurin varresta, palvelutiskiltä, opettamasta ja toimitusjohtajan pallilta.

Hän on 9 - kertainen latinalaistanssin suomenmestari, ainoa suomalainen Pohjois-Euroopan mestari kilpatanssissa sekä kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia lattaritanssijoita. Nykyään hän opettaa säännöllisesti ympäri Suomea monipuolisesti kaikilla latinalaistanssin osa-alueilla.

Hän on tunnettu myös koreografisena innovaattorina tanssitaitonsa lisäksi. Monipuolinen ja raudanluja tanssiammattilainen toteuttaa nyt haavettaan omasta kaiken kansan tanssikoulusta, minne on helppo tulla kävellen sisään ja tanssien ulos.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.24.10.png

Merja Tanjunen

Merja on aloittanut Vamoksella vuonna 2015 ja on ryminällä noussut tunnetuksi tanssinopettajaksi ympäri Suomea, eikä syyttä.

Merjan helposti lähestyttävä luonne saa jäyhemmänkin tanssinharrastajan sulamaan.

Merjan vahvuuksiin kuuluu järjetön monipuolisuus. Hän opettaa kuubalaista salsaa pääsääntöisesti, mutta laadulla ja sydämellä hoituvat myös perinteisemmät lavatanssit, polttaritunnit, yksityistunnit, häätanssit ja lasten opettaminenkin.

Hänen opiskelunsa AMK tanssinopettajalinjalla vetelee viimeisiään.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.31.14.png

HENRY WICKSTRÖM

Vamoksen uusin opettaja kevätkaudelle on jo Vamoskasvona hyvin tunnettu Henkka!

Assarin roolissa kypsynyt ja lukuisilla salsafestareilla sekä kuubalaisten opettajien käsittelyssä marinoitunut salsamaestro saa keväällä ensimmäiset omat tuntinsa!

Henkka tullaan näkemään heiluttamassa tahtipuikkoa maanantain teematunnilla kauden puolivälissä.

Pysykää siis kuulolla!

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.40.55.png

ELLA RASK

Ella on Vamoksen ihana ilopilleri ja kovassa nousukiidossa oleva tanssinopettaja. Hänen opetuslajeihinsa kuuluu Twerggaeton ja Kizombaton sekä muut lattarit. Ellan opetustyyli on nopeasti saavuttaneet suurta suosiota. Häntä pyydetään jatkuvasti opettamaan workshoppeja ympäri Suomea.

Ella on kilpatanssipohjan omaava menestynyt tanssija, joka on edustanut maatansa MM-tasolla.

Hän on löytänyt oman juttunsa kuubalaisten lajien "trendisoimisessa" ja tuonut niihin nuorille ja aikuisille sopivaa katuasennetta.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.22.23.png

Päivi Perttunen

Päivi on opiskellut tanssinopettajaksi Oamk:ssa ja valmistui keväällä 2013. Tämän jälkeen hän on jatkanut kouluttautumista omatoimisesti erityisesti Karibian lattareiden parissa, kuten salsa, rueda, reggaeton, kuubalainen rumba ja bachata.

Häneltä luonnistuvat sekä soolo- että paritanssit. Päivi on luonteeltaan pirteä ja energinen, eikä hänen tunneiltaan vauhtia puutu!

Tervetuloa Päivi Vamos-perheeseen syyskaudelle 2018!

 

LASTEN & nuorten OPET

ELINA PELTOPERÄ

Elina on ollut Vamoksen opettaja koko sen historiansa ajan ja vastaa showtanssin opetuksesta jatkotasolla sekä on mukana toisena koreografina koreografiaryhmissä.

Elinan tekninen tietämys yhdistettynä harvinaislaatuiseen koreografiseen taitoon tekevät hänestä showtanssiopetuksen kultakimpaleen. Menestystä ja suomenmestaruuksia on kertynyt useita niin tanssijana kuin opettajana.

Elinan panos on kasvattanut Vamoksen showtanssipuolta kausi kaudelta ja taitavat tanssijat, joita salissa pyörähtelee, ovat pitkälti hänen päämäärätietoisen työnsä tulosta.

unnamed (1).jpg

SINI KARTTUNEN

Sini liittyi Vamoksen remmiin syyskaudelle 2018. Yritimme jo viimeisen vuoden saada Siniä mukaan, mutta aikataulujen sovittelun myötä on mahtavaa, että NYT se onnistui!

Sini opettaa Vamoksella kaikista pienimpiä tanssijanalkuja eli Tanssiakrobatia-ryhmiä. Luonteeltaan, ammattitaidoltaan, opetuskokemukseltaan ja kolmen lapsen äitinä Sini sopii rooliinsa täydellisesti.

Hän opiskelee tällä hetkellä Oulun Seudun Ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi.

17504229_10211228401882510_871216115101529165_o.jpg

Miia aHonen

Miia on alkujaan Jyväskylästä lähtöisin ja tällä hetkellä opiskelee viimeistä vuottaan Oulun AMK:lla showtanssiopettajalinjalla, Miian Vamoksen tunteihin kuuluu tekniikka-ja koreografiaryhmien opettaminen.

Miialla on paljon kokemusta juuri koreografina työskentelystä ja sen näkee! Luova, positiivinen ja tsemppaava Miia ottaa jokaisen tanssijan huomioon tunneillaan pitäen silti kiinni opetussuunnitelmastaan kunkin ryhmän kohdalla.

Urheilu-uraltaan kurinalaisuutta ja kunnianhimoa omaava tanssinopettaja on omiaan tekniikan ja koreografian hiomisessa! Mahtavaa, että hän on nyt Vamoksen leivissä!

_U9A8271-valk.jpg

SINI PARKKINEN

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Sini opiskelee viimeistä vuottaan Oulun AMK:n showtanssiopettajanlinjalla. Syksyllä 2017 Barcelonassa vaihto-opiskelussa tanssijan ammattiopintoja suorittanut Sini on opettanut tanssinkentällä todella monipuolisesti.

Kokemusta on kertynyt mm. Taitoluistelijoiden koreografina, oppilasnäytösten suunnittelussa ja omalta tanssiuraltaan show-, nyky-, street- ja steppilajeista. Sinin kannustava ja iloinen luonne tukee loistavasti 6-12-vuotiaiden ryhmien alkeistasoja, missä tuntien positiivinen ilmapiiri on avainasia!