TEKNIIKKALAUANTAI 23.2.


 

 
Näyttökuva 2019-1-23 kello 13.25.28.png

TEKNIIKKALAUANTAI

Todella suosittu tekniikkaan ja oman tanssin laadukkuuteen keskittyvä TEKNIIKKALAUANTAI järjestetään 23.2.

Päivä sopii aivan kaikille! Koreografioita ei tunneilla tehdä vaan koko päivä koostuu yksittäisistä selkeistä harjoitteista, mitkä saavat kroppasi hikoilemaan ja hymyilemään syvältä sisimmästä. Samalla tietenkin parantaen perustanssitekniikkaasi.

Tunnit sopivat täysin vasta-alkajille, koska mikäs sen parempaa kuin saada heti alusta oikea ajatus tekemiseen. Jatkotason tanssijat hiovat jo opittua, tarkkailevat omaa tanssiaan ja hakevat uusia tuulia.

Paritanssijat keskittyvät monesti yhteistanssin ongelmiin ja sen parantamiseen, vaikka moni ongelmista ratkeaa kun kumpikin yksin tekevät selkeää ja puhdasta liikettä. Siksi päivä sopii täysin niin soolotanssijoille kuin paritanssijoille. Tunneilla kaikki harjoitukset tehdään soolona!

Ohjelma

13.30 - 14.30 Eri vartalonosien tehtävät PART 1. - rumba / Joonas

  • tunnilla käydään rauhallisesti läpi kropan liikkuvia osia ja niiden tehtäviä kauniissa ja puhtaassa lattariliikkeessä. Aloitamme jalkateristä ja etenemme vertikaalisesti ylöspäin.

14.45 - 15.45 Eri vartalonosien tehätävät PART 2. - rumba ja cha cha / Joonas

  • opittuja asioita lähdetään testaamaan sekä rumban että cha chan rytmein, erilaisissa yksittäisissä harjoituksissa

16.00 - 17.00 Käsien käyttö käännöksissä ja pyörähdyksissä / Ella

  • Visuaalisesti kauniin liikkeen ja hyvän tunteen säilyttämiseksi käsien liikeradat ovat suuressa roolissa. Käsien käyttöä aloitetaan Joonaksen tunneilla ja Ella jatkaa niiden hiontaa ottamalla mukaan yksinkertaisia käännöksiä ja pyörähdyksiä, mitä lattaritansseissa on paljon!

Hinta

1 x 60min 15

2 x 60min 28

koko päivä 40

EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA!

Tervetuloa paikalle herkuttelemaan maan parasta tekniikkaopetusta!