OPETTAJAT

PANOSTAMME OPETTAJAVALINTOIHIN ERITTÄIN PALJON JA HALUAMME TARJOTA VAIN PARASTA. 

ALLA OLEVA TIIMIMME ON JUURI SITÄ. 

 

ELINA PELTOPERÄ

Elina on ollut Vamoksen opettaja koko sen historiansa ajan ja vastaa showtanssin opetuksesta jatkotasolla sekä on mukana toisena koreografina koreografiaryhmissä.

Elinan tekninen tietämys yhdistettynä harvinaislaatuiseen koreografiseen taitoon tekevät hänestä showtanssiopetuksen kultakimpaleen. Menestystä ja suomenmestaruuksia on kertynyt useita niin tanssijana kuin opettajana.

Elinan panos on kasvattanut Vamoksen showtanssipuolta kausi kaudelta ja taitavat tanssijat, joita salissa pyörähtelee, ovat pitkälti hänen päämäärätietoisen työnsä tulosta. 

 

 

 

 

 

unnamed (1).jpg

SINI KARTTUNEN

Sini liittyi Vamoksen remmiin syyskaudelle 2018. Yritimme jo viimeisen vuoden saada Siniä mukaan, mutta aikataulujen sovittelun myötä on mahtavaa, että NYT se onnistui!

Sini opettaa Vamoksella kaikista pienimpiä tanssijanalkuja eli Tanssiakrobatia-ryhmiä. Luonteeltaan, ammattitaidoltaan, opetuskokemukseltaan ja kolmen lapsen äitinä Sini sopii rooliinsa täydellisesti.

Hän opiskelee tällä hetkellä Oulun Seudun Ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi. 

 

 

 
17504229_10211228401882510_871216115101529165_o.jpg

Miia aHonen

Miia on alkujaan Jyväskylästä lähtöisin ja tällä hetkellä opiskelee viimeistä vuottaan Oulun AMK:lla showtanssiopettajalinjalla, Miian Vamoksen tunteihin kuuluu tekniikka-ja koreografiaryhmien opettaminen.

Miialla on paljon kokemusta juuri koreografina työskentelystä ja sen näkee! Luova, positiivinen ja tsemppaava Miia ottaa jokaisen tanssijan huomioon tunneillaan pitäen silti kiinni opetussuunnitelmastaan kunkin ryhmän kohdalla.

Urheilu-uraltaan kurinalaisuutta ja kunnianhimoa omaava tanssinopettaja on omiaan tekniikan ja koreografian hiomisessa!  Mahtavaa, että hän on nyt Vamoksen leivissä!    

_U9A8271-valk.jpg

SINI PARKKINEN

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Sini opiskelee viimeistä vuottaan Oulun AMK:n showtanssiopettajanlinjalla. Syksyllä 2017 Barcelonassa vaihto-opiskelussa tanssijan ammattiopintoja suorittanut Sini on opettanut tanssinkentällä todella monipuolisesti.

Kokemusta on kertynyt mm. Taitoluistelijoiden koreografina, oppilasnäytösten suunnittelussa ja omalta tanssiuraltaan show-, nyky-, street- ja steppilajeista. Sinin kannustava ja iloinen luonne tukee loistavasti 6-12-vuotiaiden ryhmien alkeistasoja, missä tuntien positiivinen ilmapiiri on avainasia!