TUNTIKUVAUKSET

TUNTEJA ON MONIPUOLISESTI KAIKEN IKÄISILLE.

TASOJA ON ALKEISTA JATKOON, JOTTA VARMASTI LÖYDÄT SINULLE SOPIVAN TUNNIN.

 

TANSSIAKROBATIA

Näillä 30 -45 minuuttia kestävällä tunnilla lapset saavat ensioppinsa tanssinsaloihin leikkien ja musiikin kautta.

Erilaiset hauskat harjoitukset sammakkohyppyineen, karhuntansseineen ym… saavat lapset innostumaan ja musiikin tuodessa omat rytminsä mukaan motoriikan oppiminenkin senkun vain kasvaa. Tunnilla ei myöskään unohdeta tanssinopettamista ja oppimista, joka huomaamatta kätketään hauskuuden alle!!

Tämän ryhmän maksimikoko on 15. Tanssiakrobatia muuttuu tanssillisemmaksi isompien eli 4-5-vuotiaiden ryhmässä, jolloin mukaan otetaan showtanssielementtejä ja tutustaan eri tanssien tekniikoihin.

pexels-photo-270912.jpeg

SHOWTANSSI

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit.

Perinteinen showtanssi on alun perin irtautunut jazztanssista, johon sekoittui muun muassa discotanssia, hip hoppia, balettia ja latinalaisia tansseja. Vamoksella vaalimme juuri tätä monipuolisuutta tunneillamme.

Nimensä mukaisesti kyse on myös showsta, jolloin esittäminen, tarinan kerronta ja erilaiset näyttävät liikkeet hyppyineen ja piruetteineen tulevat tutuksi.

Tunti on muutettu ja sovellettu jokaiseen ikä- ja taitoryhmään sopivaksi niin musiikeiltaan, koreografioiltaan kuin opetustavoitteiden puolesta.

 
dance-422699_960_720.jpg

SHOWTEKNIIKKA

Tekniikkatunti on uusi lisäys Urban-Vamokselle syksyllä 2018. Tekniikkatunnit soveltuvat kaiken tasoisille, sillä jokainen tekee parhaansa ja omalla tyylillään. Tekniikkatunneilla ei myöskään tanssita pitkiä koreografioita vaan siellä keskitytään oman tanssin vahvistamiseen!

Hypyt ja piruetit ovat tekniikkatuntien ytimessä.

Loistava lisätunti meidän Showtanssi-viikkotuntien oheen. 

 

KOREOGRAFIARYHmä

Showtanssijoille tarjoamme mahdollisuuden osallistua koreografiaryhmään, joka kilpailee ja esiintyy koreografioillaan.

Nämä ryhmät pääsevät myös esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa esim. muotinäytöksissä ja kauppakeskuksissa. 

Koreografina ryhmässä ovat Miia Ahonen ja Elina Peltoperä.

 

 

Ryhmiin pääsevät ensivaiheessa viime vuonna mukana olleet. Valintatilaisuudesta haemme tarvittaessa täydennystä. Tanssijat sitoutuvat ryhmään syys- ja kevätkaudeksi.

Hinnaston kaudelle 2018 - 2019 löydät täältä.