PANOSTAMME OPETTAJAVALINTOIHIN ERITTÄIN PALJON JA HALUAMME TARJOTA VAIN PARASTA. 

ALLA OLEVA TIIMIMME ON JUURI SITÄ. 

 

AIKUISTEN OPET

Näyttökuva 2018-12-10 kello 14.52.44.png

JOONAS PIIPPOLA

Joonas on Tanssikoulu Vamoksen jokapaikan höylä. Miehen tavoittaa imurin varresta, palvelutiskiltä, opettamasta ja toimitusjohtajan pallilta.

Hän on 9 - kertainen latinalaistanssin suomenmestari, ainoa suomalainen Pohjois-Euroopan mestari kilpatanssissa sekä kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia lattaritanssijoita. Nykyään hän opettaa säännöllisesti ympäri Suomea monipuolisesti kaikilla latinalaistanssin osa-alueilla.

Hän on tunnettu myös koreografisena innovaattorina tanssitaitonsa lisäksi. Monipuolinen ja raudanluja tanssiammattilainen toteuttaa nyt haavettaan omasta kaiken kansan tanssikoulusta, minne on helppo tulla kävellen sisään ja tanssien ulos.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.24.10.png

Merja Tanjunen

Merja on aloittanut Vamoksella vuonna 2015 ja on ryminällä noussut tunnetuksi tanssinopettajaksi ympäri Suomea, eikä syyttä.

Merjan helposti lähestyttävä luonne saa jäyhemmänkin tanssinharrastajan sulamaan.

Merjan vahvuuksiin kuuluu järjetön monipuolisuus. Hän opettaa kuubalaista salsaa pääsääntöisesti, mutta laadulla ja sydämellä hoituvat myös perinteisemmät lavatanssit, polttaritunnit, yksityistunnit, häätanssit ja lasten opettaminenkin. Uusimpana opetusmuotona on hänen syvä intohimonsa eli Argentiinalainen Tango, jota pääsee ensi kertaa opettelemaan syksyllä 2019!

Hänen opiskelunsa AMK tanssinopettajalinjalla vetelee viimeisiään.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.31.14.png

HENRY WICKSTRÖM

Vamoksen salsapuoli sai nostetta oikein olantakaa kun lisääntyneiden tuntien lisäksi Henkka ottaa oman tunnin vetääkseen.

Lukuisilla salsafestareilla sekä kuubalaisten opettajien käsittelyssä marinoitunut salsamaestro vetää maanantaisin PariSalsa 2 - tuntia ja hänet nähtäneen myös muilla tunneilla viemässä leidejä ja auttamassa herrashenkilöitä salsapolulla.

Salsaprofessori, tietopankki Henkka pitää tunneillaan huolen että opetetut asiat iskostuvat ja tulevat ymmärretyksi. Naurua unohtamatta :)

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.40.55.png

ELLA Piippola

Ella on Vamoksen ihana ilopilleri ja kovassa nousukiidossa oleva tanssinopettaja. Hänen opetuslajeihinsa kuuluu Twerggaeton ja Kizombaton sekä muut lattarit. Ellan opetustyyli on nopeasti saavuttaneet suurta suosiota. Häntä pyydetään jatkuvasti opettamaan workshoppeja ympäri Suomea.

Ella on kilpatanssipohjan omaava menestynyt tanssija, joka on edustanut maatansa MM-tasolla.

Hän on löytänyt oman juttunsa kuubalaisten lajien "trendisoimisessa" ja tuonut niihin nuorille ja aikuisille sopivaa katuasennetta.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 10.22.23.png

Päivi Perttunen

Päivi on opiskellut tanssinopettajaksi Oamk:ssa ja valmistui keväällä 2013. Tämän jälkeen hän on jatkanut kouluttautumista omatoimisesti erityisesti Karibian lattareiden parissa, kuten salsa, rueda, reggaeton, kuubalainen rumba ja bachata.

Häneltä luonnistuvat sekä soolo- että paritanssit. Päivi on luonteeltaan pirteä ja energinen, eikä hänen tunneiltaan vauhtia puutu!

Vamoksella Päivi opettaa ainoana Oulussa tarjottavaa ihanaa Sensual Bachata-paritanssia.

Jouni Uosukainen

VIHDOIN! Jouni sopii luonteeltaan ja opetukseltaan tänne meidän Vamos-sakkiin kuin nenä päähän. Usean vuoden aikatauluhaasteiden vuoksi saimme Jounin vasta nyt! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Jouni on todella kokenut tanssija ja opettaja, toki häntä voi ihailla jatkuvasti myös Oulun kaupungin teatterin lavalla eri rooleissa. Palkintokaapista löytyy lattareiden ja kilpatanssin SM-mitaleja ja jopa MM-finaalipaikka showtanssista!

Persoonaa saa meillä tuoda tunneilla esille ja tämä kaveri ei todellakaan jätä ketään kylmäksi!

Jouni opettaa tiistaisin vaihtelevaa kuntolattarituntia ja Soy Latino 2 - hauskaa soololattarituntia.

66013402_2254822584770966_533277574856441856_n.jpg

Jenni Mertaniemi

Shake it , shake it!! Ja tämä energiapakkaus todellakin sheikkaa! Ja tekee paljon muutakin. Jenni aloittaa Vamoksella syksyllä 2019 meidän Twerk-tunnin persoonallisena vetäjänä.

Twerk-tunti olisi tullut aikaisemmin tuntitarjontaamme, mutta emme löytäneet korkean rimamme ylittävää persoonaa ja opea.

NYT LÖYTYI! Jenni on vuosia kilpaillut cheerleadingissä SM - ja MM tasolla voittaen 4 SM-kultaa ja 2 EM-hopeaa. Viimeiset 8 vuotta hän on valmentanut korkealla tasolla. Tanssia hän on harrastanut ja opiskellut pienestä alkaen. Tutuksi ovat tulleet niin reggaeton, commercial dance, salsa ja dancehall.

Jennin Twerk on pyynnöstämme muutakin kuin pelkkää pyllyn tärinää. Tunnilla yhdistetään twerkkiä, akrobatiaa ja commercialia, joten vauhtia ja rytmikkyyttä ei pyllyn pyörittämisen lisäksi tule puuttumaan.

Tervetuloa Jenni Vamokselle!

 

LASTEN & nuorten OPET

ELINA PELTOPERÄ

Elina on ollut Vamoksen opettaja koko sen historiansa ajan ja vastaa showtanssin opetuksesta jatkotasolla sekä oppilaidemme tekniikkakehityksestä tekniikkatunneilla.

Elinan tekninen tietämys yhdistettynä harvinaislaatuiseen koreografiseen taitoon tekevät hänestä showtanssiopetuksen kultakimpaleen. Menestystä ja suomenmestaruuksia on kertynyt useita niin tanssijana kuin opettajana.

Elinan panos on kasvattanut Vamoksen showtanssipuolta kausi kaudelta ja taitavat tanssijat, joita salissa pyörähtelee, ovat pitkälti hänen päämäärätietoisen työnsä tulosta.

unnamed (1).jpg

SINI KARTTUNEN

Sini on kuin syntynyt työhönsä. Hänen tunneillaan sulavat niin lapset kuin aikuiset.

Sini opettaa Vamoksella kaikista pienimpiä tanssijanalkuja eli Tanssiakrobatia-ryhmää, minne tänä vuonna päästetään myös vanhemmat lapsiensa kanssa!

Luonteeltaan, ammattitaidoltaan, opetuskokemukseltaan ja kolmen lapsen äitinä Sini sopii rooliinsa täydellisesti.

Hän opiskelee tällä hetkellä Oulun Seudun Ammattikorkeakoulussa tanssinopettajaksi.

17504229_10211228401882510_871216115101529165_o.jpg

Miia aHonen

Miia on alkujaan Jyväskylästä lähtöisin ja on juuri valmistunut OAMK:lta tanssinopettajaksi. Miian Vamoksen tunteihin kuuluu tänä vuonna kahden esiintyvän TEOS-ryhmän koreografina ja “tanssin vara-äitinä” oleminen.

Miialla on paljon kokemusta juuri koreografina työskentelystä ja sen näkee! Luova, positiivinen ja tsemppaava Miia ottaa jokaisen tanssijan huomioon tunneillaan pitäen silti kiinni opetussuunnitelmastaan kunkin ryhmän kohdalla.

Urheilu-uraltaan kurinalaisuutta ja kunnianhimoa omaava tanssinopettaja on omiaan tekniikan ja koreografian hiomisessa! Mahtavaa, että hän on nyt Vamoksen kisa-ja esiintyvien ryhmien kapteenina!

20294561_10213801840343398_2564763394179945335_n.jpg

Aurora Ylinen

Aurora on juuri Ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja, ONNEA! Aurora tulee uusimpana lisäyksenä meidän raudanlujaan opettajakaartiin handlaamaan Showtanssipuolen viikkotunteja alkeis-ja jatkotasolle.

Auroralla on monipuolinen tanssitausta ja tanssitaito, sillä häneltä sujuvat niin showtanssit, itämaiset tanssit ja lattaritkin. Menestystä on useista Sm-kilpailuista, kultamitalien muodossa.

Tervetuloa Vamosmeininkiin mukaan Aurora ja tervetuloa oppilaille tutustumaan tähän ihanaan aina hymyilevään hyvänmielenlähettilääseen!