Cart 0
 
Näyttökuva 2017-05-29 kello 17.28.07.png

 

OPETTAJAT

PANOSTAMME OPETTAJAVALINTOIHIN ERITTÄIN PALJON JA HALUAMME TARJOTA VAIN PARASTA. 

ALLA OLEVA TIIMI ON JUURI SITÄ. 

 
_F6A8204.jpg

JOONAS PIIPPOLA

Joonas on Tanssikoulu Vamoksen jokapaikan höylä. Miehen tavoittaa imurin varresta, palvelutiskiltä, opettamasta ja toimitusjohtajan pallilta.

Hän on 9 - kertainen latinalaistanssin suomenmestari kilpatanssissa ja kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia lattaritanssijoita. Nykyään hän opettaa säännöllisesti ympäri Suomea monipuolisesti kaikilla latinalaistanssin osa-alueilla.

Hän on tunnettu myös koreografisena innovaattorina tanssitaitonsa lisäksi. Monipuolinen ja raudanluja tanssiammattilainen toteuttaa nyt haavettaan omasta kaiken kansan tanssikoulusta, minne on helppo tulla kävellen sisään ja tanssien ulos.  

 

ELLA RASK

Ella on Vamoksen ihana ilopilleri ja kovassa nousukiidossa oleva tanssinopettaja. Hänen opetuslajeihinsa kuuluu Twerggaeton ja Kizombaton sekä muut lattarit.  Ellan opetustyyli on  nopeasti saavuttaneet suurta suosiota. Häntä pyydetään jatkuvasti opettamaan workshoppeja ympäri Suomea.

Ella on kilpatanssipohjan omaava menestynyt tanssija, joka on edustanut maatansa MM-tasolla.

Hän on löytänyt oman juttunsa kuubalaisten lajien "trendisoimisessa" ja tuonut niihin nuorille ja aikuisille sopivaa katuasennetta.  

 

 

MERJA TANJUNEN

Merja on aloittanut Vamoksella vuonna 2015 ja on ryminällä noussut tunnetuksi tanssinopettajaksi ympäri Suomea, eikä syyttä.

Merjan helposti lähestyttävä luonne saa jäyhemmänkin tanssinharrastajan sulamaan.

Merjan vahvuuksiin kuuluu järjetön monipuolisuus. Hän opettaa kuubalaista salsaa pääsääntöisesti, mutta laadulla ja sydämellä hoituvat myös perinteisemmät lavatanssit, polttaritunnit, yksityistunnit, häätanssit ja lasten opettaminenkin.

Hänen opiskelunsa AMK tanssinopettajalinjalla vetelee viimeisiään.

 

 

 

 

 

ELINA PELTOPERÄ

Elina on ollut Vamoksen opettaja koko sen historiansa ajan ja vastaa showtanssin opetuksesta jatkotasolla sekä esiintyvissä että kilpailevissa ryhmissä.

Elinan tekninen tietämys yhdistettynä harvinaislaatuiseen koreografiseen taitoon tekevät hänestä showtanssiopetuksen kultakimpaleen. Menestystä ja suomenmestaruuksia on kertynyt useita niin tanssijana kuin opettajana.

Elinan panos on kasvattanut Vamoksen showtanssipuolta kausi kaudelta ja taitavat tanssijat, joita salissa pyörähtelee, ovat pitkälti hänen päämäärätietoisen työnsä tulosta.

 

HEIDI KEINÄNEN

Heidi on lasten ja nuorten showtanssiope, jonka pääpaino tunneissa on alkeis- ja alkeisjatkotason opetuksessa.

Hän on kilpatanssipohjaa omaava monipuolinen tanssija ja opettaja, jolta hoituvat lajit hiphopista lattareihin ja discosta jazziin.

Monipuolisilla showtanssitunneilla Heidin vahvuudet pääsevät esiin ja opettajana hän on erittäin kannustava, energinen ja mukaansatempaava.

 

Näyttökuva 2017-07-28 kello 10.07.34.png

MILLA LASSILA

Milla on uusin näky Vamoksen opettajatiimissä. Lapin tyttö on päätynyt Ouluun ja opiskelemaan AMK tanssinopettajalinjalle.

Milla on luonnollinen, helposti lähestyttävä ja positiivinen ope, joka ottaa huomioon jokaisen tanssijan tunnillaan.

Milla opettaa kaikki Kempeleen ryhmämme.

Näyttökuva 2017-07-28 kello 10.02.04.png

LOTTA LEINONEN

Lotta on pieni ja pippurinen soololattariope ja kuntotanssipiiskuri. Tunnit, joiden vauhti ja syke nousee herkullisesti maksimiin , juuri silloin Lotta on omimmillaan.

Lotta on kaksinkertainen Latino Show- kultamitalisti, joten tanssitaito on kohdallaan opettamisen laadun lisäksi.

 

VILLE-VEIKKO MIKKONEN

Ville-Veikko edustaa harvaa lattarimiesopettajien kaartia. Mutta edustaa sitäkin tyylikkäämmin.

Vahvan kilpatanssitaustan myötä hänen tunneillaan on sopivan tasapainoisesti teknistä tietämystä, vauhdinhurmaa ja ronttia huumoria.

Erittäin tykätty "symppis VV" opettaa soololattareita ja kuntotanssitunteja.

Näyttökuva 2018-1-5 kello 12.51.13.png

MATLEENA RINNEKAnGAS

Uusimpana Vamos perheeseen liittyy ihana Matleena, joka opettaa Oulussa meidän pienimpiä tähtiä eli 2-3v ja 4-5v.- ryhmiä.

Matleena on todella monipuolinen tanssija. Kokemusta löytyy baletista, diskosta, showtanssista ja lattareista. Matleenan huippispersoona pääsee lasten kanssa valloilleen ja innolla odotamme jo kevätgaalassa ryhmien iloisia esityksiä.

 
 

APUOPET

Vamoksen paritunneila opettaa pääsääntöisesti aina kaksi opettajaa, mies ja nainen. Näin opetus tehostuu ja molemmilta voi ottaa mallia sekä kysyä kysymyksiä.

Apuopettajat ovat pitkän linjan tanssijoita ja omaavat valtavasti tietotaitoa pitkän harrastamisen myötä.

 
 
 
 

YHTEYSTIEDOT

Tanssikoulu Vamos

Kaarnatie 15 90530 Oulu

04578757478

toimisto@tanssikouluvamos.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

Näyttökuva 2017-07-20 kello 17.21.52.png