OPETTAJAT

PANOSTAMME OPETTAJAVALINTOIHIN ERITTÄIN PALJON JA HALUAMME TARJOTA VAIN PARASTA. 

ALLA OLEVA TIIMI ON JUURI SITÄ. 

 
_F6A8204.jpg

JOONAS PIIPPOLA

Joonas on Tanssikoulu Vamoksen jokapaikan höylä. Miehen tavoittaa imurin varresta, palvelutiskiltä, opettamasta ja toimitusjohtajan pallilta.

Hän on 9 - kertainen latinalaistanssin suomenmestari kilpatanssissa ja kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia lattaritanssijoita. Nykyään hän opettaa säännöllisesti ympäri Suomea monipuolisesti kaikilla latinalaistanssin osa-alueilla.

Hän on tunnettu myös koreografisena innovaattorina tanssitaitonsa lisäksi. Monipuolinen ja raudanluja tanssiammattilainen toteuttaa nyt haavettaan omasta kaiken kansan tanssikoulusta, minne on helppo tulla kävellen sisään ja tanssien ulos.  

 

 

MERJA TANJUNEN

Merja on aloittanut Vamoksella vuonna 2015 ja on ryminällä noussut tunnetuksi tanssinopettajaksi ympäri Suomea, eikä syyttä.

Merjan helposti lähestyttävä luonne saa jäyhemmänkin tanssinharrastajan sulamaan.

Merjan vahvuuksiin kuuluu järjetön monipuolisuus. Hän opettaa kuubalaista salsaa pääsääntöisesti, mutta laadulla ja sydämellä hoituvat myös perinteisemmät lavatanssit, polttaritunnit, yksityistunnit, häätanssit ja lasten opettaminenkin.

Hänen opiskelunsa AMK tanssinopettajalinjalla vetelee viimeisiään.

 

 

 

 

 

 
Näyttökuva 2018-6-30 kello 23.23.59.png

LOTTA LEINONEN

Lotta on pieni ja pippurinen soololattariope ja kuntotanssipiiskuri. Tunnit, joiden vauhti ja syke nousee herkullisesti maksimiin , juuri silloin Lotta on omimmillaan.

Lotta on kaksinkertainen Latino Show- kultamitalisti, joten tanssitaito on kohdallaan opettamisen laadun lisäksi.

 

 

ELLA RASK

Ella on Vamoksen ihana ilopilleri ja kovassa nousukiidossa oleva tanssinopettaja. Hänen opetuslajeihinsa kuuluu Twerggaeton ja Kizombaton sekä muut lattarit.  Ellan opetustyyli on  nopeasti saavuttaneet suurta suosiota. Häntä pyydetään jatkuvasti opettamaan workshoppeja ympäri Suomea.

Ella on kilpatanssipohjan omaava menestynyt tanssija, joka on edustanut maatansa MM-tasolla.

Hän on löytänyt oman juttunsa kuubalaisten lajien "trendisoimisessa" ja tuonut niihin nuorille ja aikuisille sopivaa katuasennetta.  

 

 

 
Näyttökuva 2018-6-30 kello 23.19.38.png

PÄIVI PERTTUNEN

 

Päivi on opiskellut tanssinopettajaksi Oamk:ssa ja valmistui keväällä 2013. Tämän jälkeen hän on jatkanut kouluttautumista omatoimisesti erityisesti Karibian lattareiden parissa, kuten salsa, rueda, reggaeton, kuubalainen rumba ja bachata.

Häneltä luonnistuvat sekä soolo- että paritanssit. Päivi on luonteeltaan pirteä ja energinen, eikä hänen tunneiltaan vauhtia puutu!

Tervetuloa Päivi Vamos-perheeseen syyskaudelle 2018! 

 

 

VILLE-VEIKKO MIKKONEN

Ville-Veikko edustaa harvaa lattarimiesopettajien kaartia. Mutta edustaa sitäkin tyylikkäämmin.

Vahvan kilpatanssitaustan myötä hänen tunneillaan on sopivan tasapainoisesti teknistä tietämystä, vauhdinhurmaa ja ronttia huumoria.

Erittäin tykätty "symppis VV" opettaa soololattareita ja kuntotanssitunteja.

 

APUOPET

Vamoksen paritunneila opettaa pääsääntöisesti aina kaksi opettajaa, mies ja nainen. Näin opetus tehostuu ja molemmilta voi ottaa mallia sekä kysyä kysymyksiä.

Apuopettajat ovat pitkän linjan tanssijoita ja omaavat valtavasti tietotaitoa pitkän harrastamisen myötä.