KAUTTAMME VOIT TILATA ERILAISIA TANSSITUNTEJA ERILAISILLE KOKOONPANOILLE.

KATSO ALTA VAIHTOEHTOJA TAI RÄÄTÄLÖIDÄÄN JUURI HALUAMASI TUNTI.

 KIINTEÄ HINNASTO : 

1-2 henkilöä     80 / h

Ryhmä (3+hlöä)    150 / h

hinnat sis. alv. 

 

YKSITYISTUNTI

Mikäli haluat kunnolla syventyä tanssinopiskeluun ja saada täysin henkilökohtaista opetusta voit varata kauttamme yksityisopetusta.

Kaikki opettajamme antavat yksityistunteja.

Tunnilla kaikki huomio kiinnittyy vain sinuun, joten oppiminen on äärimmäisen tehokasta ja hauskaa.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan tilannettasi. Voit ehdottaa opettajaa tai me ohjaamme sinut tarpeittesi mukaiselle opettajalle.

 

Häätanssitunti

Kauttamme saat yksityisopetusta itsellesi, paritanssiin tai isommalle seurueelle häitä ajatellen. Mikäli haluat oppia perinteiset häissä soitettavat lavatanssit, tietyn yksittäisen tanssin tai haluat koreografian häätanssisi kappaleeseen, kaikki onnistuu.

Voimme myös miksata kappaleen ja suunnitella kanssasi hienon kokonaisuuden, jossa parhaimmilaan musiikki, tanssi ja tarina yhdistyvät kauniisti.

Hinta sisältää koreografian ja musiikin miksauksen.

 

PERHETUNTI

Miltä kuulostaisi koota perhe yhteen ja opetella yhdessä tanssia? Aivan varmasti kaikille ikimuistoinen kokemus.

Olipa perheessä vauvoja, teinejä, aikuisia, isovanhempia ja kaikkea siltä väliltä, hyvin suunniteltu tunti palvelee monipuolisesti kaikkia perheenjäseniä.

Miltä kuulostaisi oma perheen sisäinen tanssikoreografia, jota voi vieraille esittää olohuoneessa? Melkoiselle.

Yhdistä perhettäsi ja tulkaa pitämään hauskaa!

 
 
 
 
Näyttökuva 2017-07-28 kello 14.06.49.png

POLTTARITUNTI

KLASSIKKO! Polttaritunti voi olla tanssitunti, jossa opitaan,nautitaan ja hikoillaan. Polttaritunti voi olla koreografian opettelu esim. tiettyyn kappaleeseen, jota voidaan myöhemmin esittää. Polttaritunti voi olla raisua hauskanpitoa tietyillä teemoilla toteutettuna!

Olemme lyhyen historiamme aikana opettaneet reilusti yli sata polttarituntia ja Vamoksella olleet polttariporukat ovat meitä suositelleet hurjasti, kiitos siitä.

Muutamia ideoita polttaritunnin teemoiksi:

Ysäri, Lattari, Twerkkaus, Hawaiji, Kesälavatanssit, 70-luku, Mafia, Koreografia, Burleski, (räätälöity tunti toivekappaleiden tahtiin.

 

FIRMATUNTI

Iso tai pieni firma, tanssitaitoisia tai puujalkoja, duunareita tai kovakauluksisia. Tanssi yhdistää ja tittelit unohtuvat hetkessä.

Tilaa työporukallesi yhteinen hauska tunti, jota voitte kahvihuoneessa muistella vielä pitkään. Tunti voidaan toteuttaa työpaikallanne tai Vamoksella. Tunti voi olla yksi ikimuistoinen kerta tai viikoittainen stressitön ja hikinen kokoontuminen.

Tuntien suunnittelulta ja opettajalta vaaditaan todellista ammattitaitoa ja pelisilmää, koska firmoissa on erilaisia liikkujia ja kaikille pitää tunnista jäädä voittajafiilis.

Siksi valitse Vamos.

 

YSTÄVÄTUNTI

Kokoa ystäväsi kasaan ja tehkää jotain ainutlaatuista.

Vamoksen Ystävätunnilla nauru raikaa ja suhteet syventyvät. Ei tarvitse miettiä ulkopuolisia katseita vaan saatte kaveriporukalla opetella rennosti tanssimaan juuri teidän tahdilla.

Jokainen uskaltaa porukassa avautua, kysellä ja olla oma itsensä. Se tekee tanssinopettelusta huomattavasti nautinnollisempaa, kun ympärillä on rakkaat ystävät epäonnistumassa ja onnistumassa.