Tarina

Tanssikoulu Vamos on kansainvälisesti menestyneen "tanssihullun" perhe Piippolan, huippuopettajien ja loistavan toimistotyöntekijän yhdessä pyörittämä elämyskeskus aivan Oulun ytimessä kodikkaissa ja viihtyisissä tiloissa. 

Meille rakkain asia oli rakentaa tanssikoulu, minne tuleminen tuntuu kuin tulisi kotiin. Paikka, missä vaihtaa kuulumisia ja paikka mistä ei ole kiire pois. Olemme kuin iso olohuone, tanssikoti, aivan kaikille!

AIKUISILLE

Aikuisille tarjoamme lattaritansseja sekä muita katu-uskottavia rytmikkäitä lajeja niin monessa muodossa kuin keksimme. Meillä tanssivat niin aloittelijat kuin vuosikymmeniä tanssineet Meillä tanssivat paritansseihin hurahtaneet sekä soolotanssista nauttivat. Meillä tanssivat kaikki taitotasosta, iästä, koosta ja titteileistä riippumatta.

Olemme yksi Suomen monipuolisimmista lattarikouluista. Opettajakuntaamme kuuluu osaajia karibialaisten tanssien maailmasta aina kilpatanssin maailmanluokan tanssijoihin ja opettajiin asti.

Voimmekin ylpeänä sanoa, että Vamos on luonut ja tuonut oikeanlaisen karibialaisen meiningin tänne pohjoiseen!

Lapsille & Nuorille

Vamoksella vaalitaan hyvää fiilistä kaikilla tunneillamme ja haluamme, että meillä viihtyy koko perhe! Tästä olemme myös tunnettuja ja saaneet paljon kiitosta.

Nuorimmat tanssijamme ovat 2-vuotiaita reippaita tanssijanalkuja. 2-5-vuotiaat tanssivat suosituilla Tanssiakrobatiakursseillamme. 6-15-vuotiaille tarjoamme kaupungin parhaat Showtanssikurssit huippuopettajien johdolla. Tasoja on kaikille ikäryhmille alkeista jatkoon.

Lasten ja nuorten kausien huipentumat ovat keväällä ja jouluisin järjestettävät KevätGaala ja JouluGaala Pohjankartanon juhlasalin hienoissa puitteissa, minne perheet ja ystävät pääsevät kannustamaan omiaan.

VAMOS LOFTILASSA

Loftila on vuoden 2018 lopulla valmistunut liikekerros Oulun ydinkeskustassa. Vamos varasi jo hyvissä ajoin paikkansa tästä kokonaisuudesta. Palvelualojen tekijöitä kodikkaassa ympäristössä yhdistävä karismaattinen toimitila sopii Vamokselle kuin nenä päähän.

Loftilan nettisivut aukeavat pian www.loftila.fi