Cart 0
 
pexels-photo-358375.jpeg
 

TUNTIKUVAUKSET

TUNTEJA ON MONIPUOLISESTI KAIKEN IKÄISILLE.

TASOJA ON ALKEISTA JATKOON, JOTTA VARMASTI LÖYDÄT SINULLE SOPIVAN TUNNIN.

 

TANSSIAKROBATIA

Näillä 30 -45 minuuttia kestävällä tunnilla lapset saavat ensioppinsa tanssinsaloihin leikkien ja musiikin kautta.

Erilaiset hauskat harjoitukset sammakkohyppyineen, karhuntansseineen ym… saavat lapset innostumaan ja musiikin tuodessa omat rytminsä mukaan motoriikan oppiminenkin senkun vain kasvaa. Tunnilla ei myöskään unohdeta tanssinopettamista ja oppimista, joka huomaamatta kätketään hauskuuden alle!!

Tämän ryhmän maksimikoko on 15. Tanssiakrobatia muuttuu tanssillisemmaksi isompien eli 4-5-vuotiaiden ryhmässä, jolloin mukaan otetaan showtanssielementtejä ja tutustaan eri tanssien tekniikoihin.

 

STAMINALATINA

 STAMINALATINA on 45 min tehotunti lattareiden tahtiin.

Kuntotanssitunneilta tuttu “tanssiminen opettajan perässä” jatkuu tunnilla mutta lajeina ovat ainostaan ne lattareiden vauhdikkaimmat! Jos poskissa ei puna tanssimalla riitä, opettajalla on oikeus vetää väliin tarvittaessa vaikka minikuntopiiri!

Fyysinen, sporttinen, tanssillinen ja vauhdikkaan hauska tunti on suunnattu aloittelijoista pitempään tanssineille, sinä määrität oman kehosi vauhdin oman fiiliksen mukaan!

 

LATIN MARATHON

Kuntotanssitunneista uusin ja helpoin. Tunnilla mennään lattaritansseja liukuhihnatyylillä läpi tanssien rennosti opettajan perässä hyvin yksinkertaisia askeleita ja liikkeitä. 

Musiikki on läsnä koko tunnin ajan ja yhden tunnin aikana mennään lähes kaikki lattaritanssit aina läpi. Yksi marathon sisältää n.8 tanssilajia sekä kappaleiden pituudesta riippuen n.10 kappaletta.

Tunti sopii loistavasti vasta-alkajille ja kuntoaan parantaville. Tervetuloa liittymään mukaan maratoonille! 

 

 

 

 

 
4970247047_1783bbc64e_o.jpg

SOY LATINO

Soy Latino  tarjoaa monipuolista haastetta pitempään tanssineille. Keväällä 2018 Soy Latinossa mukana ovat uutuutena alkeisjatkotason koreografisesti  helpommat tunnit, jatkotason haastavammat koreografiat sekä muutamat tekniikkatunnit.

Kauden aikana tanssitaan läpi  kaikki kuumat kilpatanssit samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive sekä lisäksi mausteena hidas swingjive. Ja kun mennään vielä astetta kuumemmaksi niin mukaan tulevat vielä kuubalaiset tanssit reggaeton ja salsa.

Tunnilla hiki virtaa ja bongot soi, kun tehdään koreografiaa ja jorataan täysillä nauttien, hymyillen ja fiiliksellä. Erittäin monipuolinen ja mukavan haasteellinen tunti!  Soy Latinosta pääsee halutessaan mukaan keväisin järjestettäviin Latino Show SM-kilpailuihin.

 VAMOS a bailar!

 

PARISALSA

Tunneilla tanssitaan salsaa kuubalaisella tyylillä ja ilolla.

PARISALSA ALKEET lähtevät aivan alusta, joten tanssikokemusta ei tarvita yhtään. Kuvioita otetaan rauhalliseen tahtiin ja pääpaino on, että kaikki oppivat tanssimaan askeltamisen sijaan.

PARISALSA 2 -alkeisjatkoon voit tulla jos olet jo peruskuvioita ja perusliikkeitä tanssinut ja haluat jo hieman mukavia haasteita salsaamiseen. o,5v – 1v tanssineille ja/tai alkeistason käynneille.

PARISALSA 3 eli  jatkotaso on yli vuoden tanssineille, jotka kaipaavat syvällisempää osaamista kuvioiden, viennin ja tanssin karaktäärin osalta. Kaikilla tunneilla keskitytään vientiin, vartalonkäyttöön, rytmiikkaan ja tanssin iloon pelkkien kuviohärdelleiden ja askelten opettelun sijaan. Tunneilla toimii parinvaihto sitä haluaville, mutta toki voit tanssia vain oman parisi kanssa. ET TARVITSE TUNNEILLE OMAA PARIA!

1 -2 - 3 SALSA!!! 

 

KUUBALAINEN PARITANSSITEEMA

Torstain kuubalainen teematunti paritanssijoille! 5-6 kerran kokonaisuudet lähtevät aina alkeista (2 x alkeet, 2 x alkeisjatko ja 2 x jatko) ja etenevät jatkotasolle asti! Erittäin tykätty intensiivinen kurssimuoto. Opit tanssit nopeasti ja pääset haastamaan itseäsi tai kertaamaan alkeita! 

 

 

Kurssi on vaihtuva teemainen ja opetettavat kolme lajia ovat salsarueda, parikizomba ja paribachata.  

Kausi alkaa 6 kerran SalsaRuedalla, sen jälkeen 6 kerran PariKizomba ja viimeisenä 5 kerran kokonaisuutena PariBachata.

Tunnille et tarvitse omaa paria. 

 

 

KOREOGRAFIARYMÄT - LATINO SHOW

Vamos on niittänyt koreografioillaan ja tanssijoillaan menestystä vuosittain järjestettävässä Latin Show SM - kilpailuissa.

Kokoamme ryhmiä asiakkaistamme ja meiltä on mahdollisuus myös tilata koreografia omalle ryhmällesi. Annamme kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua!

Suosittelemme minimissään vuoden tanssikokemusta ennen kisoihin lähtemistä. 

Valintatilaisuus pidetään elokuun lopussa, ilmoitamme tarkemman ajan pian!

Tanssijat sitoutuvat ryhmiin syys-ja kevätkaudeksi. Kilpailut pidetään Seinäjoella 14-15.4.2018.

Katso hinnasto kaudelle 2017 - 2018 täältä.

 

 
 

SHOWTANSSI

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit.

Perinteinen showtanssi on alun perin irtautunut jazztanssista, johon sekoittui muun muassa discotanssia, hip hoppia, balettia ja latinalaisia tansseja. Vamoksella vaalimme juuri tätä monipuolisuutta tunneillamme.

Nimensä mukaisesti kyse on myös showsta, jolloin esittäminen, tarinan kerronta ja erilaiset näyttävät liikkeet hyppyineen ja piruetteineen tulevat tutuksi.

Tunti on muutettu ja sovellettu jokaiseen ikä- ja taitoryhmään sopivaksi niin musiikeiltaan, koreografioiltaan kuin opetustavoitteiden puolesta.

 

MIXLATIN

MixLatin on uusimpia kuntotanssituntejamme, josta ei myöskään vauhtia ja hauskuutta puutu.

Perusajatuksena oli luoda uusi kuntoilumuoto, joka samalla toimii siltana perinteisten kuntotanssituntien ja soololattareiden välimuotona Kynnystä on siis madallettu siirtyä kuntotanssimisesta kohti tanssillisimpia tunteja.

MixLatinissa tehdään yhden tunnin aikana kolmeen latinalaistanssiin lyhyt, helppo, hauska ja hikinen koreografia, jota toistetaan ennen siirtymistä seuraavaan tanssiin. Tunti loppuu aina finaaliin, jossa toistetaan putkeen kaikki kolme tanssia koreografioineen.

Kuntotanssitunneille voit tulla juuri kuin se sinulle sopii, jokainen tunti on aina uusi kokonaisuus. MiksLatin? SiksLATIN!!

 
Näyttökuva 2018-1-5 kello 11.27.26.png

RELATIN

RELATIN - kehonhuoltotunti toimii ihanan rentouttavana, venyttävänä ja huoltavana tuntina vauhdikkaimpien tuntiemme vastapainoksi. Tunti yhdistää joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja rentoutumista sekä hengitysharjoituksia.

Tule rentoutumaan lattarimusiikin rauhalliseen sykkeeseen. 

 

 

 

SOY NUEVO

Soy Nuevo on pehmeä ensikosketus soolona tanssittavien lattareiden maailmaan. Soy Nuevo, sananmukaisesti : olen uusi.

Kurssi lähtee rauhallisella, mutta hulvattoman hauskalla tahdilla tutustumaan suosittuihin kuubalaisiin tansseihin sekä muihin lattareihin.

Kurssin tanssilajit, jotka vievät sydämesi ovat mm. samba, cha cha, salsa, reggaeton, rumba, jive, paso doble, hidas swing ja bachata. Kauden jälkeen voit halutessasi uusia alkeet tai mennä alkeisjatkotason Soy Cambioon.  

Rohkeasti tekemään elämästä yhtä iskua nautittavampi!!

 
 

TWERGGAETON

Twerggaeton on  kuumien hittitanssien, twerkkauksen ja reggaetonin sulautuma ja viimeisen päälle trendilaji.

Twerkkaus on provokatiivinen tanssi,jonka liikkeissä olennaisessa osassa on pakaraliikkeiden hallinta. Liikkeissä käytetään poppausta ja sheikkausta,joilla saadaan takapuoli jammailemaan.

Reggaeton vuorostaan korostaa tanssillisuutta ja sensuellia naisellista liikekieltä. Tämä huikea yhdistelmä antaa vartaloosi kaiken urheilullisuuden lisäksi taidon kääntää katseet millä tahansa tanssilattialla!!

Ole ensimmäisten joukossa oppimassa ja varaa paikkasi heti!! Twerggaeton-kurssilla opetellaan myös rauhallisempaa Kizombaton-lajia mausteena.

Kaikille avoin taso, sillä aloittelijana voit tulla mukaan milloin tahansa ja tunti antaa haastetta myös pitempään tanssineille.

 

KOREOGRAFIARYHMÄT - SHOWTANSSI

Showtanssijoille n. 9 - 13v. tarjoamme mahdollisuuden osallistua koreografiaryhmiin, jotka kilpailevat ja esiintyvät koreografioillaan.

Nämä ryhmät pääsevät myös esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa esim. muotinäytöksissä ja kauppakeskuskissa. 

Suositut koreografiaryhmät harjoittelevat tällä hetkellä perjantaisin ennen ja jälkeen Showtanssi jatkotason ryhmän.

Koreografina ryhmissä toimii alansa ehdoton huippunimi Elina Peltoperä.

 

 

Ryhmiin haetaan valintatilaisuudessa 11.8. klo 16.30 - 17.30. Tanssijat sitoutuvat ryhmään syys- ja kevätkaudeksi.

Hinnaston kaudelle 2017 - 2018 löydät täältä.

 

YHTEYSTIEDOT

Tanssikoulu Vamos

Kaarnatie 15 90530 Oulu

0407179207

toimisto@tanssikouluvamos.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

Näyttökuva 2017-07-20 kello 17.21.52.png