TUNTIKUVAUKSET

TUNTEJA ON MONIPUOLISESTI AIVAN KAIKILLE.

TASOJA ON ALKEISTA PITEMPÄÄN TANSSINEILLE, JOTTA VARMASTI LÖYDÄT SINULLE SOPIVAN TUNNIN.

 
 

STAMINALATINA

STAMINALATINA - kuntotanssitunti on helppo ja hauska tehotunti lattareiden tahtiin. Mitään aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse!

Tunnilla tanssitaan opettajan perässä hauskoja lattareita ja välillä tehdään oman fiiliksen mukaan pieniä kuntoharjoitteita.

Helppo tapa aloittaa tanssillinen liikkuminen! 

 
 

SOY NUEVO

Soy Nuevo on pehmeä ensikosketus soolona tanssittavien lattareiden maailmaan. Soy Nuevo, sananmukaisesti : olen uusi.

Kurssi lähtee rauhallisella, mutta hulvattoman hauskalla tahdilla tutustumaan suosittuihin kuubalaisiin tansseihin sekä muihin lattareihin.

Kurssin tanssilajit, jotka vievät sydämesi ovat mm. samba, cha cha, salsa, reggaeton, rumba, jive, ja bachata. Kauden jälkeen voit halutessasi uusia alkeet tai mennä kokeilemaan Soy Cubanoa tai Soy Latinoa.   

Rohkeasti tekemään elämästä yhtä iskua nautittavampi!!

 

SOY CUBANO

Soy Cubano on sukellus soolotanssin kautta kuubalaisten tanssien ihanaan maailmaan. Soy Cubano on samanhenkisen Soy Latinon kuubalainen serkku.

Osalla tunneista keskitytään kuubalaisen vartalonliikkeen hiomiseen, osa tunneista on helppoa koreografiaa ja osa haastaa sinut vaikeampien koreografioiden muodossa! 

Kurssisisällöt sivulta löydät kauden ohjelman, missä päälajeina ovat suositut salsa, reggaeton ja bachata.

 

 
e69ae0265bbd951734a08a0259dbf0c4.jpg

ATTITUDE

Attitude on uusin soolotuntimme! Nimensä mukaisesti ASENNE ratkaisee! 

 

Kaiken tasoisille suunnattu tunti sekoittaa kaikkea, siis aivan kaikkea. Jokaisella tunnilla on oma erilainen koreografia tehtynä yhteen kappaleeseen. Tyylilajeja sekoitellaan huolettomasti, flirttaillen ja asenteella! Vivahteita saadaan musiikkivideoilta, lattareista, street-ja showlajeista sekä cabareesta ja burleskista. Yksittäiset kuviot eivät ole vaikeita, joten tunti sopii ihan kaikille! 

Tunnille voit tulla korkkareilla tai ilman. 

 

Vain naisille :) 

PARISALSA

Tunneilla tanssitaan salsaa kuubalaisella tyylillä ja ilolla.

PARISALSA ALKEET lähtevät aivan alusta, joten tanssikokemusta ei tarvita yhtään. Kuvioita otetaan rauhalliseen tahtiin ja pääpaino on, että kaikki oppivat tanssimaan askeltamisen sijaan.

PARISALSA 2 -alkeisjatkoon voit tulla jos olet jo peruskuvioita ja perusliikkeitä tanssinut ja haluat jo hieman mukavia haasteita salsaamiseen. Yli o,5v – 1v tanssineille.

Kaikilla tunneilla keskitytään vientiin, vartalonkäyttöön, rytmiikkaan ja tanssin iloon pelkkien kuviohärdelleiden ja askelten opettelun sijaan. Tunneilla toimii parinvaihto sitä haluaville, mutta toki voit tanssia vain oman parisi kanssa.

ET TARVITSE TUNNEILLE OMAA PARIA! 

1 -2 - 3 SALSA!!! 

 

 

 

KOREOGRAFIARYMÄT - LATINO SHOW

Vamos on niittänyt koreografioillaan ja tanssijoillaan menestystä vuosittain järjestettävässä Latin Show SM - kilpailuissa.

Kokoamme ryhmiä asiakkaistamme ja meiltä on mahdollisuus myös tilata koreografia omalle ryhmällesi. Annamme kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua!

Suosittelemme minimissään vuoden tanssikokemusta ennen kisoihin lähtemistä. 

Valintatilaisuus pidetään elokuun lopussa, ilmoitamme tarkemman ajan pian!

Tanssijat sitoutuvat ryhmiin syys-ja kevätkaudeksi. 

VAMOS TEKEE PIENRYHMIÄ SEKÄ MUODOSTELMAN KAUDELLE 2018-2019. 

 

 

 
 
 
 
Näyttökuva 2018-1-5 kello 11.27.26.png

RELATIN

RELATIN - kehonhuoltotunti toimii ihanan rentouttavana, venyttävänä ja huoltavana tuntina vauhdikkaimpien tuntiemme vastapainoksi.

30 minuutin ReLatin yhdistää joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja rentoutumista sekä hengitysharjoituksia.

Tule rentoutumaan lattarimusiikin rauhalliseen sykkeeseen. 

 

 

 
4970247047_1783bbc64e_o.jpg

SOY LATINO

Soy Latino on soololattereiden aatelistunti jo alkeet osaaville ja pitempään tanssineille. Kauden kulkua rytmittää  kolmen kerran kokonaisuudet. Osa tunneista on tekniikkaa, osa helpohkoa koreografiaa ja osa haastavampaa koreografiaa.  

 

Kauden aikana tanssitaan läpi  kaikki kuumat kilpatanssit samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive sekä lisäksi mausteena hidas swingjive. Osa tunneista on merkattu Latino Showtunniksi, milloin koreografia on soviteltu tiettyyn kappaleeseen sopivaksi. 

Tunnilla hiki virtaa ja bongot soi, kun tehdään koreografiaa ja jorataan täysillä nauttien, hymyillen ja fiiliksellä. Erittäin monipuolinen ja mukavan haasteellinen tunti!  Soy Latinosta pääsee halutessaan mukaan keväisin järjestettäviin Latino Show SM-kilpailuihin.

 

TWERGGAETON

Twerggaeton on  kuumien hittitanssien, twerkkauksen ja reggaetonin sulautuma ja viimeisen päälle trendilaji.

Twerkkaus on provokatiivinen tanssi,jonka liikkeissä olennaisessa osassa on pakaraliikkeiden hallinta. Liikkeissä käytetään poppausta ja sheikkausta,joilla saadaan takapuoli jammailemaan.

Reggaeton vuorostaan korostaa tanssillisuutta ja sensuellia naisellista liikekieltä. Tämä huikea yhdistelmä antaa vartaloosi kaiken urheilullisuuden lisäksi taidon kääntää katseet millä tahansa tanssilattialla!!

Ole ensimmäisten joukossa oppimassa ja varaa paikkasi heti!! Twerggaeton-kurssilla opetellaan myös rauhallisempaa Kizombaton-lajia mausteena.

Kaikille avoin taso, sillä aloittelijana voit tulla mukaan milloin tahansa ja tunti antaa haastetta myös pitempään tanssineille. Vain naisille :) 

 
Näyttökuva 2018-6-30 kello 22.47.51.png

Sensual BacHata

 

Lattarimaailmaa kohahduttanut paritanssiuutuus nyt VAMOKSELLA ja Oulussa! Helppo ja ihanan rauhallinen Sensual Bachata puraisee tanssikärpäslajikkeista jopa kaikista koviten.

Espanajassa kehitetty tanssi on kovassa huudossa ympäri maailmaa. Bachata on yksi helpoiten opittavista lajeista ja juuripa siksi sen suosio on koko ajan kasvamassa!

Vamos tarjoaa Sensual Bachataa kahdella eri tasolla: Alkeet ja Allkeisjatko, jo alkeet osaaville! Tule rohkeasti kokeilemaan oman parin kanssa tai ilman paria! 

 

 

 
Näyttökuva 2018-6-30 kello 23.03.45.png

PARIKIZOMBA 2-intensive

Maanantain PariKizomba 2 - kurssi on 6 kerran kokonaisuus jo alkeet osaaville. Intensive-kurssin  aikana pyritään etenemään ja kehittymään normaaleja viikkotunteja hieman vauhdikkaammin.

Osallistuminen kaikille tunneille ei ole pakollista, mutta suotavaa, jotta kurssista saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti! Kizomba on helppo ja rauhallinen Salsabileissä ja festareilla jo paikkansa vakiinnuttanut paritanssi.

TULE YKSIN TAI PARIN KANSSA!