TUNTIKUVAUKSET

TUNTEJA ON MONIPUOLISESTI AIVAN KAIKILLE.

TASOJA ON ALKEISTA PITEMPÄÄN TANSSINEILLE, JOTTA VARMASTI LÖYDÄT SINULLE SOPIVAN TUNNIN.

 

LASTEN JA NUORTEN TUNNIT

TANSSIAKROBATIA

Näillä 30 -45 minuuttia kestävällä tunnilla lapset saavat ensioppinsa tanssinsaloihin leikkien ja musiikin kautta.

Erilaiset hauskat harjoitukset sammakkohyppyineen, karhuntansseineen ym… saavat lapset innostumaan ja musiikin tuodessa omat rytminsä mukaan motoriikan oppiminenkin senkun vain kasvaa. Tunnilla ei myöskään unohdeta tanssinopettamista ja oppimista, joka huomaamatta kätketään hauskuuden alle!!

Tämän ryhmän maksimikoko on 15. Tanssiakrobatia muuttuu tanssillisemmaksi isompien eli 4-5-vuotiaiden ryhmässä, jolloin mukaan otetaan showtanssielementtejä ja tutustaan eri tanssien tekniikoihin.

TEKNIIKKATUNTI

Tekniikkatunti on uusi lisäys Urban-Vamokselle syksyllä 2018. Tekniikkatunnit soveltuvat kaiken tasoisille, sillä jokainen tekee parhaansa ja omalla tyylillään. Tekniikkatunneilla ei myöskään tanssita pitkiä koreografioita vaan siellä keskitytään oman tanssin vahvistamiseen!

Hypyt ja piruetit ovat tekniikkatuntien ytimessä.

Loistava lisätunti meidän Showtanssi-viikkotuntien oheen.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 12.03.25.png

SHOWTANSSI

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji, jossa voivat yhdistyä mitkä tahansa tanssin lajit ja tyylit.

Perinteinen showtanssi on alun perin irtautunut jazztanssista, johon sekoittui muun muassa discotanssia, hip hoppia, balettia ja latinalaisia tansseja. Vamoksella vaalimme juuri tätä monipuolisuutta tunneillamme.

Nimensä mukaisesti kyse on myös showsta, jolloin esittäminen, tarinan kerronta ja erilaiset näyttävät liikkeet hyppyineen ja piruetteineen tulevat tutuksi.

Tunti on muutettu ja sovellettu jokaiseen ikä- ja taitoryhmään sopivaksi niin musiikeiltaan, koreografioiltaan kuin opetustavoitteiden puolesta.

Näyttökuva 2018-12-10 kello 12.04.11.png

KOREOGRAFIARYHMÄ

Showtanssijoille tarjoamme mahdollisuuden osallistua koreografiaryhmään, joka kilpailee ja esiintyy koreografioillaan.

Nämä ryhmät pääsevät myös esiintymään erilaisissa tilaisuuksissa esim. muotinäytöksissä ja kauppakeskuksissa.

Koreografina ryhmässä ovat Miia Ahonen ja Elina Peltoperä.

Ryhmiin pääsevät ensivaiheessa viime vuonna mukana olleet. Valintatilaisuudesta haemme tarvittaessa täydennystä. Tanssijat sitoutuvat ryhmään syys- ja kevätkaudeksi.

Hinnaston kaudelle 2018 - 2019 löydät täältä.

 

AIKUISTEN TUNNIT

STAMINALATINA

STAMINALATINA - kuntotanssitunti on helppo ja hauska tehotunti lattareiden tahtiin. Mitään aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse!

Tunnilla tanssitaan opettajan perässä hauskoja lattareita ja välillä tehdään oman fiiliksen mukaan pieniä kuntoharjoitteita.

Helppo tapa aloittaa tanssillinen liikkuminen!

SOY NUEVO

Soy Nuevo on pehmeä ensikosketus soolona tanssittavien lattareiden maailmaan. Soy Nuevo, sananmukaisesti : olen uusi.

Kurssi lähtee rauhallisella, mutta hulvattoman hauskalla tahdilla tutustumaan suosittuihin kuubalaisiin tansseihin sekä muihin lattareihin.

Kurssin tanssilajit, jotka vievät sydämesi ovat mm. samba, cha cha, salsa, reggaeton, rumba, jive, ja bachata. Kauden jälkeen voit halutessasi uusia alkeet tai mennä kokeilemaan Soy Cubanoa tai Soy Latinoa.

Rohkeasti tekemään elämästä yhtä iskua nautittavampi!!

SALSA CUBANA

Kuubalaiseen soolosalsaan keskittyvä vauhdikas tunti.

Sukellamme syvälle kuubalaisen salsan liikekieleen, dynamiikkaan ja sykkeeseen.

Vaihtuvat koreografiat ja teemat kauden mittaan tekevät tästä salsatanssijoille ehdottoman must be-tunnin!

e69ae0265bbd951734a08a0259dbf0c4.jpg

ATTITUDE

Attitude on uusin soolotuntimme! Nimensä mukaisesti ASENNE ratkaisee!

Kaiken tasoisille suunnattu tunti sekoittaa kaikkea, siis aivan kaikkea. Jokaisella tunnilla on oma erilainen koreografia tehtynä yhteen kappaleeseen. Tyylilajeja sekoitellaan huolettomasti, flirttaillen ja asenteella! Vivahteita saadaan musiikkivideoilta, lattareista, street-ja showlajeista sekä cabareesta ja burleskista. Yksittäiset kuviot eivät ole vaikeita, joten tunti sopii ihan kaikille!

Tunnille voit tulla korkkareilla tai ilman.

Vain naisille :)

PARISALSA

Tunneilla tanssitaan salsaa kuubalaisella tyylillä ja ilolla.

PARISALSA ALKEET lähtevät aivan alusta, joten tanssikokemusta ei tarvita yhtään. Kuvioita otetaan rauhalliseen tahtiin ja pääpaino on, että kaikki oppivat tanssimaan askeltamisen sijaan.

PARISALSA 2 -alkeisjatkoon voit tulla jos olet jo peruskuvioita ja perusliikkeitä tanssinut ja haluat jo hieman mukavia haasteita salsaamiseen. Yli o,5v – 1v tanssineille.

Kaikilla tunneilla keskitytään vientiin, vartalonkäyttöön, rytmiikkaan ja tanssin iloon pelkkien kuviohärdelleiden ja askelten opettelun sijaan. Tunneilla toimii parinvaihto sitä haluaville, mutta toki voit tanssia vain oman parisi kanssa.

ET TARVITSE TUNNEILLE OMAA PARIA!

1 -2 - 3 SALSA!!!

 

KOREOGRAFIARYMÄT - LATINO SHOW

Vamos on niittänyt koreografioillaan ja tanssijoillaan menestystä vuosittain järjestettävässä Latin Show SM - kilpailuissa.

Kokoamme ryhmiä asiakkaistamme ja meiltä on mahdollisuus myös tilata koreografia omalle ryhmällesi. Annamme kaikille halukkaille mahdollisuuden osallistua!

Suosittelemme minimissään vuoden tanssikokemusta ennen kisoihin lähtemistä.

Valintatilaisuus pidetään elokuun lopussa, ilmoitamme tarkemman ajan pian!

Tanssijat sitoutuvat ryhmiin syys-ja kevätkaudeksi.

VAMOS TEKEE PIENRYHMIÄ SEKÄ MUODOSTELMAN KAUDELLE 2018-2019.

 
Näyttökuva 2018-1-5 kello 11.27.26.png

RELATIN

RELATIN - kehonhuoltotunti toimii ihanan rentouttavana, venyttävänä ja huoltavana tuntina vauhdikkaimpien tuntiemme vastapainoksi.

30 minuutin ReLatin yhdistää joogaa, pilatesta, syvävenyttelyä ja rentoutumista sekä hengitysharjoituksia.

Tule rentoutumaan lattarimusiikin rauhalliseen sykkeeseen.

4970247047_1783bbc64e_o.jpg

SOY LATINO

Soy Latino on soololattereiden aatelistunti jo alkeet osaaville ja pitempään tanssineille. Kauden kulkua rytmittää kolmen kerran kokonaisuudet. Osa tunneista on tekniikkaa, osa helpohkoa koreografiaa ja osa haastavampaa koreografiaa.

Kauden aikana tanssitaan läpi kaikki kuumat kilpatanssit samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive sekä lisäksi mausteena hidas swingjive. Osa tunneista on merkattu Latino Showtunniksi, milloin koreografia on soviteltu tiettyyn kappaleeseen sopivaksi.

Tunnilla hiki virtaa ja bongot soi, kun tehdään koreografiaa ja jorataan täysillä nauttien, hymyillen ja fiiliksellä. Erittäin monipuolinen ja mukavan haasteellinen tunti! Soy Latinosta pääsee halutessaan mukaan keväisin järjestettäviin Latino Show SM-kilpailuihin.

TWERGGAETON

Twerggaeton on kuumien hittitanssien, twerkkauksen ja reggaetonin sulautuma ja viimeisen päälle trendilaji.

Twerkkaus on provokatiivinen tanssi,jonka liikkeissä olennaisessa osassa on pakaraliikkeiden hallinta. Liikkeissä käytetään poppausta ja sheikkausta,joilla saadaan takapuoli jammailemaan.

Reggaeton vuorostaan korostaa tanssillisuutta ja sensuellia naisellista liikekieltä. Tämä huikea yhdistelmä antaa vartaloosi kaiken urheilullisuuden lisäksi taidon kääntää katseet millä tahansa tanssilattialla!!

Ole ensimmäisten joukossa oppimassa ja varaa paikkasi heti!! Twerggaeton-kurssilla opetellaan myös rauhallisempaa Kizombaton-lajia mausteena.

Kaikille avoin taso, sillä aloittelijana voit tulla mukaan milloin tahansa ja tunti antaa haastetta myös pitempään tanssineille. Vain naisille :)

Näyttökuva 2018-6-30 kello 22.47.51.png

Sensual BacHata

Lattarimaailmaa kohahduttanut paritanssiuutuus nyt VAMOKSELLA ja Oulussa! Helppo ja ihanan rauhallinen Sensual Bachata puraisee tanssikärpäslajikkeista jopa kaikista koviten.

Espanajassa kehitetty tanssi on kovassa huudossa ympäri maailmaa. Bachata on yksi helpoiten opittavista lajeista ja juuripa siksi sen suosio on koko ajan kasvamassa!

Vamos tarjoaa Sensual Bachataa kahdella eri tasolla: Alkeet ja Allkeisjatko, jo alkeet osaaville! Tule rohkeasti kokeilemaan oman parin kanssa tai ilman paria!

Näyttökuva 2018-6-30 kello 23.03.45.png

PARIKIZOMBA 2-intensive

Maanantain PariKizomba 2 - kurssi on 6 kerran kokonaisuus jo alkeet osaaville. Intensive-kurssin aikana pyritään etenemään ja kehittymään normaaleja viikkotunteja hieman vauhdikkaammin.

Osallistuminen kaikille tunneille ei ole pakollista, mutta suotavaa, jotta kurssista saisi kaiken mahdollisen hyödyn irti! Kizomba on helppo ja rauhallinen Salsabileissä ja festareilla jo paikkansa vakiinnuttanut paritanssi.

TULE YKSIN TAI PARIN KANSSA!